Дали некој го има ова креветче? Или барем слично. Колку е функционално и до кога би можело да се користи?
Ова би го користела до кај 6 месеци или додека бебето не почнало да седнува, да се подига на колена или пробува да се исправи.
Јас го земав на Chicco, се користи до отприлика 6 месеци т.е 9кг. Точно е дека е скапо и дека за после тоа треба да се купи друго креветче ама мислам дека како прворотка многу ќе ми биде од корист навечер бебето да ми е баш до мене и да може лесно да го земам за доење, а од друга страна дење планирам да го носам во дневна и бебе да си спие во него.
Ве молам за совет Купивме транспортно креветче Cangaroo Indiana, но мн нестабилно делува подлогата за спиење, комплетно се придвижува. Дали некој од искуство би можел да ми каже дали стандарден душек од 15-20цм во комбинација со транспортното креветче е паметна идеа и дали креветот така би бил стабилен за секојдневна употреба? Благодарам
Внук ми 4 ри год скоро, спиеше во монтажно со стандарт душек. После него другиот внук , еве 2 год скоро е .
Aj ve molam, krevetcevo e na akcija a do utre treba da odlucam, go ima li nekoja od vas ? I uste nesto, me interesira kaj transportnive krevetcinja kaj tie sto se spusta prednata strana za da se doblizi do spalna, dali toa sto se spusta stranata e od prednost? Ne mozam da odlucam dali da se spusta stranata ili obicno transportno ke vrsi rab
Ако планираш да ти биде споено креветчето со спалната тогаш земи си со страница што се спушта. Немам искуство со ова креветче, јас имам од kikka boo со 2 нивоа, страницата не се спушта. Но такво и барав, не ми беше приоритет да се спушта.
На почетокот е попрактично со страна што се спушта. Барем мене ми беше. Креветчињава не знам дали имаше ограничување до колку кг можат да се користат, нека кажат поискусните мајки. Ама ако одиш на пат или слично, ова ќе ти се најде
Ne mi e za pat, za doma mi e. Edinstveno ne znam kolku e od pomos spustanjeto na stranava. No sepak mi e od pomos tvojot sovet. Moze da mi kazes koj model go imas?
Јас имам од Чарли бејби креветчез со фиоки, комода, механизам за нишање и механизам за спуштање на предна страна, а после креветов се користи за поголемо дете. Кај мајка ми имам обично од Локо кроко без механизам за спуштање, со тоа што има нивоа. Не е лошо ни тоа, задоволна сум. Меѓу транспортно и дрвено, јас секогаш би бирала дрвено, без разлика какви механизми има или нема.
Јас имам на чиполино транспортно со страна што се спушта и не го користам тоа спуштање. Со мерак го купив да се спушта страната ама кога ја спуштам се наведнува душекот. Можно е да е некоја моја грешка, не можев да се малтретирам да барам и да прашувам. Освен тоа задоволна сум многу. Сегде го носиме.
Здраво на сите. После еден куп прочитани мислења пак сум во недоумица. Прво сакав транспортно креветче за да ми биде залепено до креветот во спалната, но сепак решив дека дрвено е поисплатливо. Е сега ми треба искуство дали е подобро со две или со три нивоа да биде прилагодувањето на душекот или тоа не е толку битно? Исто дали е попрактично на тркала или и тоа нема врска пошо секако ќе си биде у спална нема да го местам. И дали е безбедно ако се извади цела страница, доколку истата не се спушта? Ви благодарам