Сакавме да нарачаме да ни прават ама кога ми рече тој 350е башка душек постелнини аа викам не фала, па случајно налетав на фб има убави модели а и не се скапи
Вака убави им се искрено не ти се исплати од енци менци да земеш, јас го имам не ми е по ќејф и џабе го земавме не сакаше да припари во него.
Женски, предлог за транспортно креветче да ми дадете? За на одмори и патувања ми треба па да не е некое прескапо.
Јас во мк го имам второто, 8 месеци е уште спие во него. Ама веќе му станува тесно и почнува да се крева, мислам дека наредното одење нема да го користеме. Ако ти е нешто за долг рок првото, ако ти е за неколку месеци само ок е второто
@tanjaaa , @Anturium Ви благодарам на советите девојки . На лик ми е поубаво второто , но сепак сметам дека попрактично е првото креветче .
Девојки, дрвено креветче што се мести 3 во 1 , али дали има поголеми од овие димензии , исто креветче како на сликата ?
Како мислиш 3 во 1? Стандард се бебешките креветчиња +-10цм. Можеш да направиш по порачка кај некој што работи со дрво креветче со димензии шо тебе ти одговараат.
Девојки совет за креветчето,имам дрвено крветче од едната страна има ограда со врзување од другата нема каде што ја ставам ама почна да се врти навечер и се мава и се буди дали да купам ограда како плетенка или да купам трнаспортно креветче колку е безбедна таа ограда да напоменам дека каде што има ограда се пика под неја ја тегне.
Исто и јас вака сакав да купувам транспортно дека се удираше од дрвеното. Среќа една членка ме предомисли Ќе се навикне постепено на просторот. Вртењето му е ново и уште нема осет. Јас му ставив тенки оградици тогаш од сите страни привремено. Брзо не навикна.
Здраво девојки , да ве прашам вие што сте користеле транспортно креветче на две нивоа дали си купивте душек плус или некој над душек ? За во спална имаме дрвено креветче со душече. А ова некако незнам дали би му било удобно ,дека е потврдо ..
Ако е за спиење, тврд душек треба и за транспортно, не може да спие на подлогата што оди со креветчето.
Дали за бебе од 6+ месеци има потреба од транспортно креветче на 2 нивоа или директно може со едно? И дали може да се стави во него стандарден бебешки душек 120×60?
Искрено второто ниво е заради спиењето повеќе да не се наведнуваш ти скроз до доле да го легнеш зошто и ќе се разбуди ако ти е успано во раце. Мислам дека и обично бебешко душече ќе ти собере само да не ти дојде многу високо на второ ниво најдоле не би ти било проблем.