Има во Скопје во Андреј Компани, кај железничка, не знам дали ги има истиве, ама ние скоро земавме од таму транспортни на чиполино, само друга линија. Го имаат цел каталог, ќе ти покажат. Мене лично се од чиполино ми е океј во сооднос квалитет цена, барем досега, и количката и креветчињава и лулките.
Спроти железничка од страната на Центар. Во самата зграда спроти железничка огромен дуќан е, нема шанса да го утнеш.
Ти пишала веќе и Ирис, карши пошта некаде му доаѓа, во таа големата зграда, до тој дуќан е и книжарата Bookland, побарај ја книжарата на гугл, има локација и тука е и Андреј.
Дали имате нарачано креветче од hellobaby.mk? Има на акција за 13 990 со душек и постелнина. Ме интересира дали се квалитетни?
Мене ми даде брачеда вакво креветче, во дневна стои до креветот, ептен ми се најде мене, прво спиеше во гнездо на кревет и големиот нон стоп над него, па сакаше да скока на кревет и такви сл работи и неможевме да го допазиме малово, сега рает сум. Иначе во спална е старо дрвено креветче од Југославија, 130см е долго големиот 5 год ќе прави уште спие во него.
Не е ова некако скапо? Ај прати го баш моделот, може некоја го има и ќе пише. Ние кога биравме креветчиња се наоѓаа нормални за помалку пари, може сега и тие се поскапени.
Ова мислам дека е дрвено и за таа цена е со душек и постелнина, се спушта едната страна на три позиции како и душекот што може да се става на три позиции, со тркала е, има опција за лулање. Ако членкава збори за тој модел што го рекламираа скоро.
Поскапени се очигледно многу. Баш ме замисли и тргнав да видам цени. Нашето пред 6 години што го купивме 7000 мислам, сега истото потполно е 12990
Да на него мислам и воглавно секаде само креветче е толку од прилика, тука плус е тоа што душекот и постелнината е гратис. Па затоа прашував дали некој го има видено или купено да знам од прилика за квалитетот. Не знам дали да нарачам на слепо а не сум од Скопје и не можам ни да одам или да си најдам некое од продавница кај шо можам да го видам.
Ајдее, до пред 2-3 години душек (и некаде постелнина) идеше со креветчињата за помала сума. Инаку, мене ми се допаѓа ама ако не си цврсто решена за дрвено разгледај ги и транспортните.
Го меркам ова од Тополино. Вака на изглед ми се сите исти. На што да внимавам,што е попрактично? Гледам некои се со тркалца ,некои без.
Ние го имаме истото. Го купивме 10800 денари (без душек, само креветче) од Детска куќа, Струмица. Со тркалца е, а има опција и за лулање. Супер е.
Дали има некоја вакво на фри он? Има нивоа или само вака е ? Се гледа дека едната страна не се спушта,или јас сум грешка? Сите ли се исти транспортниве или?? Никогаш понеодлучна... Дај просветлете ме
Колку што знам, транспортните коишто имаат нивоа на слика се прикажани како такви. Ова ми изгледа дека е со едно ниво. Зависи што сакаш да има креветчето, такво земи. Ама не се замарај многу. Три различни имам и сите ја вршат најбитната работа - спиењето. Мене ми беше најважно да имаат две нивоа. На едното му се спушта страната, испадна небитно тоа и другите две потоа ги земав без опција да се спушта страна. Има за лулање, ниту еднаш не ја искористив таа опција. Едното има подлога што се монтира за пресоблекување, не ја искористив. Зависи тебе што ти фаќа око, тоа земи.