1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Креветче за бебе - совет?

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 26 ноември 2010.

1. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.002
    Допаѓања:
    40.311
    Искрено јас не го купив ми го дадоа и ми се најде прилично. Ама да требаше да го купам ќе се размислев.

На lackygirl и Fenix05 им се допаѓа ова.
  2. 0ли

0ли Форумски идол

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    11.613
    Допаѓања:
    35.529
    Јас многу сакав за првото да земам такво, но испадна да се заматкам и помина време, па не ми се исплати после. Не згрешив, сосема и без него се може.
    И за второво ми текна, но не ми се даваа пари и да го купев, само џабе ќе лупнев пари.

На Fenix05 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Fenix05

Fenix05 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2022
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    8.650
    Мислам во локо кроко како да гледав викендов ама не знам дали се прави ограда од секаде или само за да не падне

На DaisyDream му/ѝ се допаѓа ова.
  4. eleonora7852

eleonora7852 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2013
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    65
    баш истиов модел го гледав во ист гејт, но се чудев да не се скрши многу лесно плексигласот кога бебето ќе почне да расте и да удира со рачиња/ ножиња? А заборавив да прашам во продавница дали оде комплет душече или засебно треба да се купи?

5. Anika55

Anika55 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2022
    Пораки:
    3.478
    Допаѓања:
    59.267
    Плексигласот е цврст, јас не сум ни помислила дека може да се скрши. Верувам дека е мислено на тоа кога е правено :)
    Да гарантирам дека не може да се случи не можам, ама еве синко 13 месеци спие во креветчето секоја вечер (а и преку ден) и до такво нешто не дошло. Пред некој ден се разбудив и го најдов исправен на колена, потпрен со рачињата на плексигласот и ме гледа :D
    Јас кога го купував имаше акција гратис душече со секое купено креветче, ама имаше опција и да си одбереш друго душече и да си ја доплатиш разликата во цена.
    Единствена мана можам да кажам беа тркалцата зашто не беа лесно подвижни и едното се скрши. Ама купивме други тркалца, метални, што многу лесно се движат, па со тоа непланирано му направивме апгрејд на креветчето.
    Јас го многу си го сакам и го препорачувам, ама реално, било кое да го одбереш што има две нивоа за душек, што му се спушта едната страна, има тркалца, а добредојдена е и фиока, нема да згрешиш :)

Едит: тоа што има опција за клацкање е секако бонус и една од главните причини што го одбравме.

6. DaisyDream

DaisyDream Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2020
    Пораки:
    1.874
    Допаѓања:
    4.603
    Jas transportno odbrav od Topolino. Toa za vo salon, a ponataka ke go nosam kaj majka.

E sega sakam i drveno. Ovie mi se vo izbor.
    Ako nekoj ima nekoe od ovie da mi pise, ili ako ima mislenje vo odnos na ogradive i dupkive. Mozebi Loco Croco toa mi e favorit radi fiokite i toa so e komplet so dusek i ogradi i postelina.

Прикачени фајлови:

7. Missmaza

Missmaza Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    424
    Zdravo majki. Ne sum od Sk,pa bi sakala da ve prasam da mi kazete.
    Mi spomenaa deka dali bit pazar, dali na plasticarska. Imalo prodavnica ili magacin za bebeska oprema i garderoba na Bebeto. Znaci informaciite ne mi se so sigurnost dadeni,po sekavanje na nekoi prijatelki. Pa zatoa dokolku nekoja od Sk ima tocno info da mi kaze. Kvalitetni bile a poeftini,tolku znam.

8. Besbes24

Besbes24 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2022
    Пораки:
    1.806
    Допаѓања:
    1.582
    Da imaat bit pazar, imam kupeno raboti evtini bea. Sega ne mi se ni isprani ni probani da ti kazam iskreno ama vaka dobri se. Pobaraj gi i caramellbabymk mislam vaka ness na insta gi ima, i tie imaat ubaj raboti.

9. Maki 7

Maki 7 Активен член

Се зачлени на:
    9 април 2023
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    Zdravo
    Ima nekoj iskustvo so krevetce i dusek od Liberta

10. Kikikikiri0405

Kikikikiri0405 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2016
    Пораки:
    844
    Допаѓања:
    950
    Devojki vvo ovie lulkive moze li bebeto da spie i kolku nezz nekako mn mala podloga mi imaat a mi treba za vo spalna deka mn mi e mala i ne mi go sobira krevetceto za mesec 2 mi treba dodeka steknime nekoi naviki

Прикачени фајлови:

11. Evangeliaa22

Evangeliaa22 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2023
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    913
    Здраво како сте задоволни од креветчето? Многу ми фаќа око. И менувањето на висината на душекот, тркалцата… само фиока ми фали да бидам искрена

12. Missmaza

Missmaza Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    424
    Nie zedovme od hellobaby. Imaat popusti i akcija sega. Krevetce, dusek,i postelnina po izbor. Krevetceto se pravi i ko nisalka. Vaka ubavo izgleda ne sme go koristele uste. Postelninata pamuk na bibaby

На Evangeliaa22 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Missmaza

Missmaza Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    424
  14. Evangeliaa22

Се зачлени на:
    1 мај 2023
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    913
    Мајки :inlove:

Барам наназад, но не можам да најдам информација. Дали некоја од вас го има купено ова креветче од hello baby mk ? Ми се допаѓа што се вади страницата, што има можност за менување на висина на душекот, тркалца. Арно ама сакам и фиока :D:D:D барам онлајн по продавнициве не ми фаќа никое око, освен ова. Не можам да одам лично ради бед рест

https://www.facebook.com/share/v/xhviszg6zwPrEHgF/?mibextid=0csxmW

ми изгледа и со пристапна цена

15. Buck0

Buck0 Активен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2022
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    70
    Супер е креветчето. Од постелнина одбери со помалку перници зашто на почеток не се препорачува да се ставаат на креветот од безбедносни причини мене така ми седат додека да порасне малата па ако има потреба ќе ги ставам.

16. Missmaza

Missmaza Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    424
    Nie go imame istoto, zatoa vi prativ link. Vaka od prva super ke ke vidime so bebuska kako ke bide.

17. Missmaza

Missmaza Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    424
    Ej, a zasto ne se preporacuva so mn pernici. Prv pat slusam moze podetalno da znam da ne gi stavam ako ne .ako ima logicno objasnuvanje

18. Besbes24

Besbes24 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2022
    Пораки:
    1.806
    Допаѓања:
    1.582
    Citiraj me i mene da vidam zs ne se preporacuva. Se misli na stranicite neli? Pa jas takov komplet imam so stranici.

19. Missmaza

Missmaza Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    424
    Da i mojot e takov so ogradica so pernicinja i nz zaso ne se preporaclivi

20. Evangeliaa22

Се зачлени на: