Искрено јас не го купив ми го дадоа и ми се најде прилично. Ама да требаше да го купам ќе се размислев.
Јас многу сакав за првото да земам такво, но испадна да се заматкам и помина време, па не ми се исплати после. Не згрешив, сосема и без него се може. И за второво ми текна, но не ми се даваа пари и да го купев, само џабе ќе лупнев пари.
Мислам во локо кроко како да гледав викендов ама не знам дали се прави ограда од секаде или само за да не падне
баш истиов модел го гледав во ист гејт, но се чудев да не се скрши многу лесно плексигласот кога бебето ќе почне да расте и да удира со рачиња/ ножиња? А заборавив да прашам во продавница дали оде комплет душече или засебно треба да се купи?
Плексигласот е цврст, јас не сум ни помислила дека може да се скрши. Верувам дека е мислено на тоа кога е правено Да гарантирам дека не може да се случи не можам, ама еве синко 13 месеци спие во креветчето секоја вечер (а и преку ден) и до такво нешто не дошло. Пред некој ден се разбудив и го најдов исправен на колена, потпрен со рачињата на плексигласот и ме гледа Јас кога го купував имаше акција гратис душече со секое купено креветче, ама имаше опција и да си одбереш друго душече и да си ја доплатиш разликата во цена. Единствена мана можам да кажам беа тркалцата зашто не беа лесно подвижни и едното се скрши. Ама купивме други тркалца, метални, што многу лесно се движат, па со тоа непланирано му направивме апгрејд на креветчето. Јас го многу си го сакам и го препорачувам, ама реално, било кое да го одбереш што има две нивоа за душек, што му се спушта едната страна, има тркалца, а добредојдена е и фиока, нема да згрешиш Едит: тоа што има опција за клацкање е секако бонус и една од главните причини што го одбравме.
Jas transportno odbrav od Topolino. Toa za vo salon, a ponataka ke go nosam kaj majka. E sega sakam i drveno. Ovie mi se vo izbor. Ako nekoj ima nekoe od ovie da mi pise, ili ako ima mislenje vo odnos na ogradive i dupkive. Mozebi Loco Croco toa mi e favorit radi fiokite i toa so e komplet so dusek i ogradi i postelina. Thanks
Zdravo majki. Ne sum od Sk,pa bi sakala da ve prasam da mi kazete. Mi spomenaa deka dali bit pazar, dali na plasticarska. Imalo prodavnica ili magacin za bebeska oprema i garderoba na Bebeto. Znaci informaciite ne mi se so sigurnost dadeni,po sekavanje na nekoi prijatelki. Pa zatoa dokolku nekoja od Sk ima tocno info da mi kaze. Kvalitetni bile a poeftini,tolku znam.
Da imaat bit pazar, imam kupeno raboti evtini bea. Sega ne mi se ni isprani ni probani da ti kazam iskreno ama vaka dobri se. Pobaraj gi i caramellbabymk mislam vaka ness na insta gi ima, i tie imaat ubaj raboti.
Devojki vvo ovie lulkive moze li bebeto da spie i kolku nezz nekako mn mala podloga mi imaat a mi treba za vo spalna deka mn mi e mala i ne mi go sobira krevetceto za mesec 2 mi treba dodeka steknime nekoi naviki
Здраво како сте задоволни од креветчето? Многу ми фаќа око. И менувањето на висината на душекот, тркалцата… само фиока ми фали да бидам искрена
Nie zedovme od hellobaby. Imaat popusti i akcija sega. Krevetce, dusek,i postelnina po izbor. Krevetceto se pravi i ko nisalka. Vaka ubavo izgleda ne sme go koristele uste. Postelninata pamuk na bibaby
Мајки Барам наназад, но не можам да најдам информација. Дали некоја од вас го има купено ова креветче од hello baby mk ? Ми се допаѓа што се вади страницата, што има можност за менување на висина на душекот, тркалца. Арно ама сакам и фиока барам онлајн по продавнициве не ми фаќа никое око, освен ова. Не можам да одам лично ради бед рест https://www.facebook.com/share/v/xhviszg6zwPrEHgF/?mibextid=0csxmW ми изгледа и со пристапна цена
Супер е креветчето. Од постелнина одбери со помалку перници зашто на почеток не се препорачува да се ставаат на креветот од безбедносни причини мене така ми седат додека да порасне малата па ако има потреба ќе ги ставам.
Ej, a zasto ne se preporacuva so mn pernici. Prv pat slusam moze podetalno da znam da ne gi stavam ako ne .ako ima logicno objasnuvanje
Citiraj me i mene da vidam zs ne se preporacuva. Se misli na stranicite neli? Pa jas takov komplet imam so stranici.
А дали некоја од вас го има ова креветче со фиока и тркалца? Го има и во хелоу бејби, ама тука презентацијата е поубава. https://www.instagram.com/reel/C1m-GBbrYsE/?igsh=YW9ueWN6cmtxZ3Uz