Има ли некој од овие две креветчиња како сте задоволни? До понеделник морам да купам едно. Дали оваа што е плексиглас е безбедно и дали треба да се чисти често
Јас го имам второто и задоволна сум. Кога го купував и јас се мислев измеѓу две креветчиња а продавачката ми рече било кое да го земиш нема да згрешиш но најбитно од се е бебето да сакат да спиет во него
Јас женски да ни кажам купив креветче во саботата за 2990денари од Civil во Diamont Mall дрвено 120/60 со клацкалка и статично се прави после тоа. Преубаво може да идете да си видите Немам слики но еве видео од youtube да го видите
Искуства со креветчево и душечево на Кика Бу? Бев во живо да ги ѕирнам, ептен изгледаат практични и цврсти. Сакам вакво душече, бидејќи тие за транспортните ми се чудни..Тоа би го зела апла за по гости/одмор, ама вака за секој ден би го купила ова
1. 2. 3. 4. 5. уште е рано, ама да знам што да бараме. Кое од овие пет е најпрактично? Искуства каков модел да барам?
Секаде буквално гледавме, ама и дизајн и според потреба од димензии, ќе нарачаме од Amazon. Креветчето 120х60 ќе биде, 125 см високо, а душек посебно ќе купиме , не тој што оди со креветчето. Само тој го најдовме 14 см високо, алое вера, со навлака што се пере.
Барај модел што може подолго да се користи (тоа првото мислам дека пократко може да се користи). Важно е да има тркалца, да може лесно да го поместиш, да има барем две нивоа на душекот, да се спушта предната рамка и убаво е да има барем една фиока. Кружното мислам дека има тенко душече, а ново само по нарачка може да се најде (барем јас кога купував така беше). Јас имам како второто и задоволна сум, го препорачувам.
Isto bi ti rekla baraj sto podolgo ke se koristi. Nie dobivme podarok od charli so fioki dolu ama bebe skoro 3 meseci e pa kolku 3/4 e od krevetot. Znaci ke go koristime do kaj 1 god mislam posle odnovo pari. Snaa mi uste pred da se porodi poraca so svoi dimenzii pogolem kaj majstor sto pravat kujni vakvi raboti pa skoro 7 god e deteto uste go koristi.
Фала ви за одговорите. Првото ми се свиѓа затоа што одма до кревет би било и дека може да се движи, ама па така ќе треба и креветче и плус вакво за неколку месеци. Ќе барам поголемо да, не размислив. Кои димензии е најдобро да биде? И од каде е најдобро да барам креветче?
Дали го има некој креветчево да сподели искуство? Ми треба за на пат или за на викендица ко ќе одиме, па дали е ок и душечето што оди со креветчево или ќе морам голем душек да влечкам со мене? 14 месеци има, значи на долното ниво ќе треба да спие.
Мислам дека ова креветче нема душек, како и повеќетп транспортни. Инаку постојат душеци за транспортно креветче, се пакуваат како куферче.
А се купуваат посебно од креветчето? Имаме убав душек сега на тој спие ама за патување не би да го носам тој.