Ќе се вмешам и јас, во Бебе Хоум има. https://bebehome.mk/product/vib-душек-за-транспортно-креветче-бело-с/
Ние имавме душек со транспортното ама беше многу мек и тенок, ептен незгоден за спиење ми изгледаше, па порачавме убав нормален душек по димензии ни го изработија во Федербау. Е сега ако е за кратко можеш да го носиш тој од транспортното, ама за подолго патување јас би зела подобае душек
Фала ви девојки. Ќе зирнам некој поасален душек, а пак да може да се склопи некако. Ми нема поента да носам голем душек од креветот дома што и е.
Ова се склопува така? дали е подобро вакво некое или дрвено? Дали и двете? Задоволни ли сте од квалитетот од Локо Кроко?
За патување има едни што се преклопуваат на три дела и едни што можат да се сролаат, оти се потенки. Ја зедов од тие што може да се сролаат. 6цм мислам се дебели. Ок е. Тврдичок е сепак..супер поминавме со него. Побарај ако не кај нас, во соседството сигурно има.
Две прашања: 1. Дали има кај нас креветчиња со димензии на душек 140х70? 2. До која возраст ви ги собираше децата во креветчињата со димензии на душек 120х60?
Јас имам толкаво креветче, од јас кога сум била бебе останато. Со оглед дека не најдов душек со таа димензија, мислам дека не се продаваат веќе толкави. Најголем душек што видов беше 130×70, се над тоа ми рекоа само по мерка да ми направат. Мислам до 3 години просечно дете без проблем може да спие во стандард креветче од 120 см. Над таа возраст веќе и би требало во обичен кревет да спијат.
Здраво, каде може во Мк или во Грција да се најде од овој тип на кружни креветчиња (8 во 1) со нормална цена? Гледавме во Чарли, меѓутоа се многу неквалитетни…
Поголем процент сум сигурна дека видов во крш во сити мол, можеш да провериш во енци менци и бебе хоум сигурно имаат
Здраво, дали некој го има транспотрново креветче од linelo да ми каже искуство? https://topolino.mk/product/krevetce-sven-plus-blue-navy-scandi-lionelo/
кое е најдобар избор? едното е со мрежа, другото со подлога за пресоблекување, со две нивоа… па се мислам каков модел е најпрактичен. Дали сте задоволни од Локо Кроко?