Дали некоја го има користено креветчево? https://www.shnuggle.com/collection...le-air-crib-cot-bundle?variant=39612874162308 Ми се допаѓа дека има дрвена основа, а не е цело дрвено... Често слушам дека децата се удирале во дрвените, а и мајка ми од брат ми раат не видела од што се чукал. Пријатели го имаат наши, детето им е три години и уште спие во креветчево и се задоволни. Некако се конвертира од мало во поголемо. Па ме интересира дали некоја од вас го има користено? Или ако има искуство и со ова, и со дрвено, па споредба некоја
Не знам конкретно за ова, но едно најголемите каења ми е што не земав вакво креветче, што можеш да го ставиш до тебе..
Не можам да се одлучам… ги има некој? Давид оди со душек плус, а Дарис и како клацкалка може да се користи.
Ние купивме од hello baby, ептен слично на овие две. За 13.990 добиваш креветче заедно со душек и постелнина ( перниче ниско, перниче декоративно, јорганче, оградица и плус постелнината ). Душекот се прави на 3 нивоа, едната страница се позиционира на 3 нивоа исто, и плус можеш да ја извадиш скроз ако сакаш да го залепиш до спална. Се прави да биде статично, на тркалца, и плус како лулка се прави. Супер е. Можеш да го ѕирнеш и на инста го имаат објавено а во продавницата имаат 5, 6 модели
Бамби? Го видов, фала ти. Ама сакам и фиоки да има потребни ми се. Ќе одам да разгледам и таму сепак.
Дали е подобро сите 4 страни да бидат со решетки заради врзување на оградици? Се мислам дали така да биде или како ова едната страна со плексиглас?
Разгледај ги и транспортните креветчиња пред да се одлучиш. Меки се страните не ти требаат оградици, лесно е креветчето за преместување, поевтино е, плус нема шанси да се повреди во него. Во дрвените почнуваат да глават раце и нозе после некое време, големи се шансите да се повредат.
Да додадам и ние ја извадовме страницата на дрвеното, да го доближиме до спална бидејќи се пресместува по цела ноќ. Е исто морав и просторот односно лајсната од креветчето да ја обезбедувам со мека подлога. Не е иста висина со спалната и често се удираше и во неа. И од мене неколку пати имам пишано, еве и сега, големо Не за дрвено креветче.
Мајки, кружните креветчиња од Локо Кроко дали се практични? Ми фатија око ама на страната кај нив неможам да ги најдам, а сигурна сум дека читав некои членки дека земале такво баш од таму.
Јас земав, ни служи само како ограда да не падне од спална Го надрасна кружното за 1недела, кога лежеше на 5месеци во него ги пикаше нозете меѓу даските, се маваше во нив и нема простор да се сврти на меше без да се заглави на пола ограда. Ни го земаа родителите на мм и ми е непријатно да му речам да го продадеме(5пати дали лежело бебе во него) инаку одма би го дала за 6- 7 000 да земам транспортно со страна што се отвара и мрежи за да се мава колку сака
Леле мила баш се разочарав сега, а толку ми беше кјут Да гледам и други опции тогаш, ама па овоа најмногу ми фати око
Убаво е, гледам изготвуваат интересни пернички за страниците јас не ставив имав само плетенка па може и тоа влијаеше. Ама по димензии кругот е многу помал од поскапите што се во енци менци,бебебхоум.. кругот е 60цм со дрвата значи бебе од 56цм веќе не може да спие во него мора одма поголемото. Нема отвор од страна и стануваш на секое плачење да го поземеш, јас го ставав до спална лепенка да не не го чујам и на секое мрдав креветче па го зимав.
Здраво, дали некој го има ова креветче и какво е искуството? https://ananas.mk/proizvod/mastela-bebesko-krevetce-deluxe-3-vo-1-model-08601/1871110?
Мајки некоја дали има искуство со ова креветче, гледам намалено е во Генц. Да не е лито? https://www.instagram.com/reel/C-dFzPyCLYm/?igsh=cDI2NDh2b3p3dTcw
Девојки дали знаете каде можам да најдам чаршафи со ластик за next to me креветче? Димензијата на креветчето е 97х70см, а на душекот е нешто помала. Фала ви!
И јас го гледав, и мене ме интересира ова. Иако рано ми е некако уште. Планирам бар до 7 мссеци да дотуркам, па ќе разгледувам на лице место.
И мене ми е рано, ама гледам многу поефтини се некако во споредба со другите, па си реков да прашам, да не е нешто лито И со душече плус..