Немаш потреба од друго си има душече со него. И доста ефтино е моментално, на блек фрајдеј беше 21 000, оваа е најниско што сум го видела 3 месеца го следев пред да го земеме. Екстремно практично е за разлика од дрвените. Имаш на јутуб и тикток видеа со ривјуа.
Здраво девојки во план сме наредниот месец да купиме креветче за бебето. Па би сакала ако има некоја искуство да сподели, до сега гледав само на страните на интернет, во план ми е после празниците да почнам да разгледувам во живо Ова креветче ми се допадна дали има некоја искуство и како сте задоволни Исто сакам да земам и од оние next to me мислам така се викаат за да ми биде на почетокот блиску до мене, па после да ја префрлиме во нејзината соба. Од нив некако многу мал избор најдов на интернет дали имате искуства и каде би можела да најдам да ми посочите.
Убаво е многу го гледав јас зедов алек моделот. Овој немаше можност за да се стават тркалца доле. А убаво креветче сите им се со три нивоа стабилни убави дрвени.
Дали имате видено некаде да се продава ваков вид на креветче. Многу ми се допаѓа, а никаде немам сретнато до сега
Фала ти. Немам Инстаграм ама видов на гугл на профилот има, ми излегуваат слики. Ќе отворам профил да пишам
Супер. Со здравје да си го користите Фала на инфо, нарачувам и јас за некое време дефинитивно. Ми остана во срце, ништо друго не ми се допаѓа. Сами го монтиравте? Лесно е?