Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Креветче за бебе - совет?

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 26 ноември 2010.

1. FarfallaBlu

FarfallaBlu Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2020
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    114
    Ти благодарам :) баш ќе го ѕирнеме иако нашиов сеуште спие со нас на спална :D сакам да почнам да го навикнувам во креветче, да затопли ќе го носиме кај бабите на гости ќе мора да земеме транспортно :D

На LadyR му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LeNora

LeNora Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2024
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    463
    Девојки еве ме мене пак со прашања
    Ми се допадна креветче од бебе супермаркет го имам постирано погоре, но сега најдов уште едно кое ми е убаво и доста е практично затоа што се менува напред страната за поголема да може сама да легнува и да станува од креветче. Прашањето ми е дали некој го има и дали сте задоволни од квалитетот. Сигурно ќе биде едно од тие две, ама пред да купам реков да прашам дали некоја го има да сподели искуство FB_IMG_1736963133300.jpg FB_IMG_1736963525727.jpg

3. Магнолија

Магнолија Нов член

Се зачлени на:
    Вторник
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво, јас сакам да прашам дали некоја од вас порачувала креветче по мерка да и изработат никако неможам да најдам дали некој изработува кај нас креветчиња. Поздрав

4. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    7.543
    Секоја компанија/ мајстор која работи плочест мебел по мерка може да ти изработи.