Креветче за бебе - совет?

Дискусија во 'Бебе' започната од koritsaki, 26 ноември 2010.

1. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.138
    Допаѓања:
    12.355
    За колку време ти го изработија? Ќе го издржи ли креветчево? И може ли цена отприлика да ми кажеш ако не е проблем?

2. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    3.136
    Допаѓања:
    6.487
    Ќе ти пишам лп

3. MarcyNA

MarcyNA Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2023
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    86
    Ako ne gresam ovoj model na drveni krevetcinja im se vadese delot na bebeskoto krevetce i fiokite od strana za da moze da se pretvori ponataka vo pogolem detski krevet.
    Ako e takvo teraj si kako sto si zamislila, sekoe bebe e razlicno i sekoj si ima razlicno iskustvo. Moevo ima veke edna godinka i spie vo drveno krevetce i nitu ednas se nema udreno, zaglaveno, rasplakano ili povredeno na bilo kakov nacin od drvenite daski, a ne e mirno bebe, se trkala se prevrtuva koga spie duri i so glava kaj nozete go imam gledano kako se prevrtuva. I jas citav mnogu za tie transportni krevetcinja demek podobro, duri so soprugot se ubeduvavme koe e podobro no sepak si zemav drveno i 100 pati sum rekla do sega deka mi bese pravilen izbor. Imame i transporto koe go koristime na gosti koga odime no voopsto ne mi pravi kejf, vrsi rabota no mnogu mi e nekako nestabilno rasklackano i voopsto ne mi se dopagja faktot sto poniskoto nivo e recisi na zemja....

A za next to me stil krevetce ne znam bas dali se naogja nekoe sto e za 6+ meseci, osven nekoe pomalo transportno kako sto ti ima predlozeno Miss_S. I kade i da ti spie bebush, kamerce ti e spasot vo bilo koja situacija

4. milicka12

milicka12 Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2024
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    6
    Здраво, го купивме овалното креветче од Loco Croco но некако душекот ми е некако чуден дали некој што го има го користевте? Или земавте како над душек плус?

На nice-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. milicka12

milicka12 Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2024
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    6
    Дали ставаше нешто дополнително за душекот некако не ми изгледа баш баш, или на тој ти спијат :))

6. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.671
    Допаѓања:
    2.573
    На тој спијат

7. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    667
    како си задоволна од квалитетот на креветчето, лесно ли се монтира? Мене ми е преубаво и некако функционално оти има повеќе опции ама и гледам душечето на пример кога е за најмало круг како да се двои ... во локо кроко е 5во 1?

8. milicka12

milicka12 Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2024
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    6
    па добро ми е, лесно се монтира.. уште не сме го пробале не сум се породила. Прво го направивме мало но некало премало ми беше и го направивме големо. Една маана ми е само што не се спушта страната за да се спои до спална..

На nice-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    667
    нели се вади тој дел што треба да се спои со спалната така бар гледав на слики