Ne gledaat uni banka dali si uplatil loto, baraat samo izvestaj od posledni 6 plati ako si vo druga banka. Jas bev na NLB pa sam si izvadiv preku mKlik samo za platite izvestaj. NLB ne mi dadoa kredit poradi transakcii od 2022
да за неколку дена одобруваат, само да немаш доцнења доколку имаш други обрврски, редовно да ти е плаќано. И последни 6 плати што е опционално може и да не ти побараат. Совет плус барај онлине апликација помали се каматите, ако треба и една плата нека ти пројде кај нив
Се надевам и јас денес оти Тутунска ме одби поради што сум имала лото уплатено и нна сметката извадени пари од терминал на Сенатор се плашев и тука да не ме одбијат .Многу ви фала
Денеска ми побараа 6 плати извод. Веројатно да видат дали имам земено шеста, бидејќи земав овој месец
Здраво .Денес ми одобрија кредит од уни банка но нз дали ќе има прокем сега за трансакциска дека треба да ми ја сменат .И дали може да затворат они сите кредити брзи и тој во Стопанска .оти ми рекоа од фирма дека дури после 27 ќе може да префрлат