Кредити

Дискусија во 'Дом' започната од Ariel, 12 февруари 2010.

1. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    1.721
    Фала ти најмногу на споделеното искуство и се надевам дека ти олесна бар малку иако има пат пред тебе секако.

Со лесно да ти е, и ако имам нешто обавезно ќе ти пишам :hug:

На heavy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. NikolaJ890

NikolaJ890 Нов член

Се зачлени на:
    14 мај 2025
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Imam edno prasanje imam aplicirano za kredit vo Halk Banka za zatvoranje na Brzi Krediti, mi spomnaja deka ima transakcii od drzavna lotarija 3,4 takvi i mi kazaja deka mozelo da se sredi da se odobri kreditot sto misliste dali moze da bide odobren ili ke bidam odbien?

3. Peppa Pig

Peppa Pig Активен член

Се зачлени на:
    13 април 2025
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    125
    Здр
    Кредит од тутундка банка дали има земено некој во скоро време? (10.000) евра .. нека ми пиши приватно :)

4. NikolaJ890

NikolaJ890 Нов член

Се зачлени на:
    14 мај 2025
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Здраво некој што рефинансирал за плакање брзи кредити преку банка. Искуство да сподели. Фала

5. PetarNaumovski

PetarNaumovski Активен член

Се зачлени на:
    20 април 2025
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2
    Ке ве молам за искуство аплицирав за парарелен потрошувачки во бснката кај што сум чекам трет ден еве уште чекам немам одговор кога би добил одговор?
    Им реков должам на две три места брзи и бс за да се затвори је ме прашаја колку само дали стига сумата шо аплицирам.прерачунав да му реков во меѓувреме за да стигни затворив на две места брзи . Да плаќам една рата во банка и аплицирав но сеуште чекам одговор. Немам .

6. lady1987

lady1987 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    96
    Здраво која банка моментално нуди добри услови за земање станбен кредит?

7. NikolaJ890

NikolaJ890 Нов член

Се зачлени на:
    14 мај 2025
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Здраво имам едно прашање каснев со бризве кредити во Мкеш,Изи фајнанс, Флекс и Кредисимо околу 25 дена и денес ги исплатив целосно сите, дали знаете дали имаат испратено писмо и дали може са стигне на домашна адреса затоа што ми нема стигнато досега и ако имаат пратено каде можам сам да го подигнам без да стигне, Фала ви

8. PetarNaumovski

PetarNaumovski Активен член

Се зачлени на:
    20 април 2025
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2
    Да ви кажам луѓе нема подобра банка од уни бснка докажано ете ми затвороја два брзи еден потрошувачки ми дадоја парарелен со траен налог фала му на госпо ке немаше крај и ке ме одереја и се ми помогна и пријател со околу 2000 еу јас и тое. Луѓе само од банка и секоја препорака од уни пред 8 години почнав во неа шо се вели еден чоек немаше многу напредна... И сега ме спасија овај пат а бев скопска и катастрофа стопанска. ...

На Cutiepie123 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Iva:)

Iva:) Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    1.067
    Допаѓања:
    2.576
    Супер, си се спасил од грижи, нервози и камати, ќе се препородиш. Сега знаеш подалеку од брзи хаха, колку и да е подолг патот преку банка секогаш е подобар избор. Иначе и јас имам позитивно искуство со Уни.

На Cutiepie123 и PetarNaumovski им се допаѓа ова.
  10. Cutiepie123

Cutiepie123 Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2025
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    39
    Како до одобрение за станбен кредит? Дали мора депозит да оставиш, или би одобриле ли потрошувачки кредит како за депозит да се остави за станбен кредит.

11. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    1.721
    Ако немате за учество, а сте двајца пример (ние така ќе правиме) имате опција едниот да земе потрошувачки едниот станбен, зависно колку ви се примањата и според тоа да ви одобрат колку можете кредит да земете.

Направете си чисто информативни разговори со банките, и ќе ви ги кажат најдобрите услови според платите што ги зимате или зимаш.

На Cutiepie123 му/ѝ се допаѓа ова.