Zalog nemase nekoj da stavis za da zemes kredit i da ja rascistis kartickata???Poniski kamati se... Najloso e hipotekaren...koga krovot nad glava ti visi u vozduh... Te isprasav...
Ха нема врска. Немаше друга опција само јас вработена. Мораше станот да оди курбан. Се тешам уште 5,6 години ќе го исплатам.
Ke bide...kaj nas mm do sega si go terase finansiskiot del...znaev deka i da zeznam nesto...on ke sredi...znam ...losa sum...
Фала ви многу на советите. Баш зошто читав за ок почнав да дувам и на ладно. Инаку, потребно ми е сосем мала сума од илјада, најмногу две да подигнам да се поткрепам, ништо повеќе. Ако ги подигнам, при прво земање плата одам во банка да вратам. Ме интересираше, ете, чисто кој имал искуство со ова и ете информациите и околу каматите ми беа добредојдени.Инаку, општо познато е дека револвинг кредитните линии се многу неповолен избор за поголеми износи, затоа не ни помислувам за некоја поголема сума.
Ми се скрши картичката и не можам да вдам пари од банкомат, дали се плаќа за вадење на нова картичка?
Мојата е од стопанска, ама не можам да најдам инфо на сајтот каде се пријавува некој формулар или барање .... и која е цената за замена?
Каква дебитна картичка треба да имам за да можам да ја користам и во странство? Може ли да извадам таква од Стопанска?
Дали некој ја има онаа VERO кредитна картичка од Стопанска? Ми ја дадоа пред некој ден од Стопанска со муабетот дека е бесплатна првата година, дека 0% камата, дека со секоја трансакција добивам вредносни купони за шопинг во Веро, абе све поволности, никаков зијан, демек абе многу пари ни се натрупаа немаме кај да ги дадеме, па дојди да тебе да ти ги дадеме Знае некој кај е јадицата? Ме мрзи да земам и да го читам договорот, а уште го немам потпишано.