Дали на некој друг му јавува системска грешка обидете се повторно при активација на м токен на Стопанска Банка во М Банкинг Апп? Ова се јавува после внесување на телефонскиот број.
Кај мене беше исто. Се јавив во контакт центарот и ми рекоа да се регистрирам како нов корисник односно прва регистрација за ОТП токен. Сега е се во ред.
Se obidoa da mi povlecat pari od kartickata mi stigna kod za potvrda ama sredstvata stojat kako rezervirani za povlekuvanje iako neli kodot ne e vnesen.Se raboti za komercijalna banka, tie vo call centar rabotat od utre od 8, mail pisav ...Ne mi e jasno dali i pokraj nevnesen kod ke bidat transferirani sredstvata, ili sto ke se sluci dodeka stapam kontakt so bankata
Ај помогнете ми ми повлекоа пари од стопанска банка и стоат во резервирани извадив деуга банкоматска картичка дали ќе ми бидат вратени парите и дали се соочил некој со ова
Дали некој друг има проблем со најава на М-Банкинг на апликацијата на Стопанска Банка? Внесувам пин, ме одјавува и ме враќа во делот за логирање со јузернејм и пасворд, внесувам пасворд, внесувам нов пин, успешна промена на пин и сеа врти за најавување ама не сака и пак враќа во делот на логирање со јузернејм.
Дали даваат стопанска банка кредитна картичка и покрај тоа што имаш кредит кој редовно го исплаќаш кај нив? И ако да,за колку време сте добиле одговор дали ви е одобрена?
Даваат ако си редовно вработена минимум 6 месеци, имаш добра кредитна историја и не си презадолжена во поглед на примања/кредитни задолженија во стб, други банки и финансиски институции. За одобрување се чека 3-4 дена, а после уште 7-10 дена за изработка на истата.
Фала ти многу,денес е петти ден немам одговор,се си е во ред не ми е јасно зошто сеуште не ме известуваат
Не се јавуваат, обично стига смс порака. Јави се во контакт центарот да проверат дали е одобрена. Некогаш знаат да заглават со одобрувањата.