Вака мајка ми е пензионер има 59 годино имаме куќа ама не е легализирана дали може да ја стави под хипотека за хипотекарен кредит да земе а траен налог да бидам јас (јас не можам да земам кредит)
Покрш од онаа уни банка нема. Им пребарувам низ апликацијата (опција која ми треба и треба да постои, а не постои) и закочува, ме одјавува, а вчера инсталирав последна верзија. Освен проверка на сметка, ништо не можеш на таа апликација на раат. Се јавувам во контакт центарот што им е на веб-страна - избравте непостоечки број. Се јавувам на локалниот број, на интернет пишува дека се достапни до 20.00, а-ха, никој не одговара. Провизиите им се швајцарски и само измислуваат нови. Наскоро ќе си одам од таму, ќе преминам на Шпаркасе. Иако, мислам дека ниедна банка не чини веќе. Ти се правиш како што е ред, тие - башибозук, и банки и држава.
Глупиов народ треба да излезе на протест против банките и нивните практики, а не да оди на роденден на вмро. Заради технички проблем на банката, банката мене ми наплати провизија. Е ова беше последен пат, уште еден денар банка нема да земе од мене, па да не се викам како што се викам. Што подалеку од банки и што помалку работа си имаш со нив, тоа подобро. Oсобено од овие маливе, локал-селски, само понастрана.