Крема за околу очи

Дискусија во 'Лице' започната од Vega, 19 јануари 2010.

1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    пробај така како што велиш ти, па кази ми после дали нешто ке се случи со твојата коза
    некој вака несакан ефект или нешто слично

2. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    ЛЕЛЕ од една крема пази.....ке биде којзнае што .....ц ц ц ц не викам дека е добро ама па и не е тоа којзнае што , девојките на 15 години секс имаат а не е препорачливо пред 17 па ништо а не некоја крема .... :lol:

3. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    денес младите созреваат побргу, и мислат дека се што лета се јаде :!: па затоа после постови од типот хелп, заглавив во беља, сум бремена што да правам :fubar:
    не мешај баби и заби рајна :)

4. unique-s

unique-s Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    9
    Јас ја користев. За млада кожа е, значи нема скоро ништо против брчки ама мнооогу е мрсна. Не е ни за под пудра ни за преку ден. А дека ги намалува подочниците или темните кругови - НЕ БАШ

5. Tribbiani

Tribbiani Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    6
    Крема од Нивеа, дефинитивно :)

6. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    Јас сеуште сум млада за да се замарам со брчките, но мајка ми за околу очите користи ,,Антирид,,. :)
    Само, не очекувате WOW ефект. Тој се постигнува само со операција :^)

7. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    значи не си задоволна :?:

8. CrystalNoir

CrystalNoir Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    92
    Јас ја купив таа на Green Line 15 мл 250 денари од Зегин со А,Е,Ц,пченични никулци и екстракт од камилица повеќе е како за превенција за брчките околу очите,не е лоша и воопшто не е мрсна веднаш се упива во кожата.

На rajna-vojvoda му/ѝ се допаѓа ова.
  9. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.839
    Допаѓања:
    101.391
    Колку е важна кремата за околу очи мое мислење е дека треба да се носат и наочари за сонце за да не се жмирка,се создаваат плус брчки :!:

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    L'Oreal Youth Code.. задоволна сум... 8)

11. unique-s

unique-s Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    9

nope

12. danika

danika Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    136
    Дали некој ја има користено кремата за околу очи Леа на фитофарм? Вчера ја гледав во Зегин чини 220 денари,пишува антириден крем кој ја хидрира,регенерира и затегнува кожата околу очите. Баш се помислив да ја земам инаку досега немам користено крема за околу очи,а во споредба со цените на другите креми оваа е доста поевтина.

13. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Спречи, а не лечи, така да превентива no.1 ! Најдобро е порано да се почне со креми за околу очите бидејки со самото хидрирање и хранење на кожата во тој предел, се спречува рано појавување на брчки, на кое нашата кожа денес е склона по користење на секакви шминки, и шљакање со секакви тушеви, моливи, сенки и слично околу очите. Најдобро е да си најдете крема која што ви одговара, да си почнете што порано за да си имате помалку маки во зрелите години(да ги наречам така) Според мене најдобар период да се почне е околу 18та/19та година. Некоја лесна крема, со хидратантен ефект, ништо повеќе.

14. Li..Na

Li..Na Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2012
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    45
    Брчки немам , но имам темни кругови околу очите , користам од АВОН крем за околу очи ама до сега немам забележано ефект :D еве и слика од гелот

Прикачени фајлови:

15. Vesna.Spi

Vesna.Spi Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    126
    мене ми е доста хранлива и убава обичната павлодерм павловичева, секоја вечер си ставам.

16. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.284
    Девојки, препорачајте ми некоја убава крема за околу очи- некако многу тешко ми е да се одлучам каква да купам. Прееска излегов за тоа, и на крај се вратив со се` друго, само со крема не.
    Повеќето што ги гледам се за зрела кожа, а мојата се уште не е во таа категорија.
    Сум користела Нивеа, некои од Авон, од Орифлејм, ама областа ми е иста и со нив и без нив :wasntme: .

Вие каква користите, од која сте задоволни?

17. anna-tessa

anna-tessa Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    22
    имам користено ацикловир и сум презадоволна :)

18. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Ја имате ли користено кремата за темни кругови околу очите од Докторс?
    Впечатоци?

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Па со оглед на тоа што после 25тата година е препорачливо да се почне да се користи крема за околу очи, сите околу очни креми имаат таков ефект за зацврстување на кожата, минимизирање на брчки и бла бла и во составот имаат Q10, колаген и незнам што таму и во ниеден призовд неможев да најдам само за нега на подрачјето околу очи па затоа купив од Клиник "all about eyes" хранлива е само, без никакви затегања и зацврстувања, само елиминира темни гругови и подочњаци. Презадоволна сум, ја купив пред неколку месеци 15мл е, околу 3000 денари ја земав и сеуште не ми е ниту до пола потрошена, а ставам секоја вечер пред спиење. Ни подочњаци имам веќе, кожата не ми е толку сува и затегната под очите, дури и ми се лупеше, ама веќе не. Како нова ми е, свежа и светла, едноставно изгледа како да сум многу одморена и свежа, а тоа не е секогаш така.
    Други препарати од кои сум презадоволна и заљубена во нив се Лавера и Доктор Шелер, тоа се на природна база, можаш и од нив да пробаш, конкретно за околу очи јас ги немам пробано, знам дека има, но како што нема грешка со кремите и геловите за миење лице така би требало да биде и со околу очните креми. Цените им се некаде околу 700 до 1000 денари. :)

На karenin, Sexybaby86 и sesilija им се допаѓа ова.
  20. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.523
    Допаѓања:
    55.228
    Зедов една од авон на база на калинка беше,абе погрдо нешто немам видено,првпат ставав се решив и си направив полошо,ми се направија повеќе,а едвај и да имав ,се залажив демек да ставам,да почнам нешто предвреме да не стареам :lol: :lol: абе тешко мене