Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Крема за околу очи

Дискусија во 'Лице' започната од Vega, 19 јануари 2010.

1. merry.blues

merry.blues Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    31
    @Biodevojka би била многу благодарна ако имаш да споделиш некаков совет

2. Biodevojka

Biodevojka Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.082
    Драга моја за таа возраст само на др. Хаушка. Немаш потреба од силни анти ејџ креми туку од правилна хидратација. Другите на пазарот кои ги познавам се со анти ејџ состојки. Поздрав

На NESKAFE25 и koritsaki им се допаѓа ова.
  3. j968

j968 Активен член

Се зачлени на:
    1 април 2019
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Kazete mi nesto za okolu ocite imam mnogu brcki

На Tekkyi му/ѝ се допаѓа ова.
  4. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Зависи на која возраст си. Разлистај ја темава и ќе најдеш нешто соодветно.
    Дали имаш користено нешто претходно? Дали користиш нешто сега? Имаш за брчки ~30 и за брчки ~50 години. На тоа треба да внимаваш кога купуваш, а за препораки - сигурно ќе најдеш на некоја од овие 22 страни од темава :)

5. baklava123

baklava123 Активен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    27
    aj i tuka da pisam bas se i ovie protiv brcki, podocnjaci .. ako nemate odbivnost kon kineski/korejski roizvodi i kozmetika od se srce vi poracuvam edna mobilna aplikacija, veke nekolku meseci se od tamu si kupuvam (ne e samo kozmetika ima se) i liceto ne da se falam no mi e preporodeno (iako i ne sum stara) a i majka mi 47 god e (taa bas ne gi sakase kineskive) no veke mesec dena gi koristi i veruvale ili ne no podocnjci i brcki skoro i nevidlivi se ...jas ovie si gi koristam premnogu se eftini a sovrseni se , krema za lice, za okolu oci, dr krema e za brcki i podocjaci a tie 2 se ednoto serum so hijaluronska kiselina dr e serum so sluz od polzavi i toa dermacol e korektor no go koristam za celo lice (istite i majka mi gi koristi) nekolku pati gi imam poracano i se mi stignaa ko sto rekov a veruvale ili ne premn se eftini a plus sto ima i besplatni pokloni popusti, kuponi ..eve pr ovie vcera gi poracav .. ko so pisav stvarno vi gi preporacuvam simnete si aplikacijata ima pregolem izbor a se e mnogu eftino i stvarno prakaat https://h5-a1.lovevova.com/en/freeb...ivtk=VHQGy&origin=freebies&vvlink_id=29942417 IMG_20190430_111907.jpg Screenshot_20190430-112304.png

eve uste imam mnogu da ne bidam dosadna no samo zirnete cenite pr toa rolerot so titaniuski iglicki kolku e a tuka bukvalno potpolno ist e nad 800 den .. nego za mama go poracav .toa za poliranje nokti i sl ili tie lepenki od tiande za detoksikacija tuka znaete kolku tamu 1 dolar i niv gi poracav i potrosiv i sostavot e potpolno ist ..licno za mene si kazuvam jas sum prezadovolna od ovie proizvodi da gi potrosam i ovie planiram da probam drugi .. se izvinuvam sto ne pisuvam kirilica no nemam izbor

Прикачени фајлови:

Последна измена од модератор: 30 април 2019
    На rumcherry и OmniaVanitas им се допаѓа ова.
  6. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.512
    Допаѓања:
    10.573
    Моментално ја користам на Natura Siberica и мислам дека долго ќе се дружам со неа. Една недела како ја користам и супер е . Јас немам брчки, ја користам како превентива ама подочници имам поради лошото спиење па гледам за оваа недела не ми се толку изразени.

7. Blue.Sky

Blue.Sky Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    941
    Допаѓања:
    11.403
    Дали некој ја има користено кремава и искуство?
    Inked68424982_666183100568241_5511929017848037376_n_LI.jpg

На oblace1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. BloodElf

BloodElf Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    724
    Ок е. Многу брзо се впива и не е воопшто мрсен во споредба со други. Сува е кожата на допир, а ако бараш нешто похиндратантно можи да не ти се допаѓа баш.

На Blue.Sky му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Bella.alleB

Bella.alleB Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2019
    Пораки:
    1.007
    Допаѓања:
    3.557
    Да ми предложите крема за околу очи за 25 години освен на др. Хаушка? Немам некои длабоки и видливи брчки..

На Leat му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Каков шеа путер користите за областа околу очите? Каде можам да го најдам истиот? :)

11. PoisonIvyFatale

PoisonIvyFatale Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2016
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    122
    Девојки дали може да предложите нешто за темни подочници не е битна цената ги имам цел живот и да спијам 2 и 12 часа исти се.. хелп

На Kjara15 и baguf4e им се допаѓа ова.
  12. sorbet

sorbet Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2017
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    5.269
    Balea Aqua, Balea Aloe vera, Alverde со зелено пакување беше само не ми текнува на името (плус пишува дека е погодна за сите возрасти), Dr. Konopka кремот за регенерација. Или можеш да користиш некое масло или пеа путер навечер бидејќи се доста масни.

Користам нерафиниран шеа путер, го има во ДМ и Био Космос. Чини околу 315 денари. Доколку ти смета мирисот можеш да купиш рафиниран шеа путер на Институт Органика, само што тој е поскап и го има во ДМ (не знам дали го има и во Космо).

На Rebecca_R му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Makedonka007

Makedonka007 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2017
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    2.467
    Ајде уште еднаш ќе напишам

Девојки имам 28 години и околу очите имам брчки, па кога ќе се насмевнам уште повеќе се познаваат.
    Младолика сум, убаво лице имам, но околу очи сум катастрофа. Сега не се забележува толку, но превенција за понатаму сакам.
    Иначе сигурно е од многуте пати што сум легнувала со шминка ко помлада. Знам моја грешка, но ве молам за совет. Крема со голема хидратација или некоја од искуство да ми препорача??

14. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Тие се брчки смејалици, сигурно многу се смееш штом ти се појавиле уште од сега. (fingers)
    Јас немам такви, ама веќе цела година (имам скоро 30) користам крема за околу очи на Еуцерин, прво таа хидратантната, а сега последно ја земав таа со хијалурон.
    Мора редовно мачкање за да има ефект.

На Makedonka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Makedonka007

Се зачлени на:
    27 јули 2017
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    2.467
    Најисрекно се смеам 90% од денот. И сестра ми ме зафркаваше како демек од тоа е. А стварно или и те се зезаш со мене?:^) :wasntme:

Иначе фала. Ајде ќе прашам во аптека баш за Еуцеринот.

16. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Не се зезам, какви експресии најчесто правиш со лицето такви брчки најмногу ќе имаш. Ти смеј си се, тоа е побитно, за брчките не се замарај. :*

На Makedonka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Makedonka007

Се зачлени на:
    27 јули 2017
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    2.467
    Царица!! фала ти!!!!
    :inlove: :rock:

На Lolipop23 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Tamci94

Tamci94 Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    @anggell Која крема на Натура Сиберика ја користиш? Јас ја земав дневната со кавијар и ептен сум задоволна, но никаде да најдам за околу очи.

19. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.512
    Допаѓања:
    10.573
    Од кавијар има за околу очи, и јас ја барам ама веќе не ја увезувале, штета а баш беа солидни и дневната ја користев и од неа сум задоволна ама изгледа веќе во Македонија нема да ги носат за жал.

20. Tamci94

Tamci94 Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Дневната ја има во ДМ и Космо во City Mall провери таму, ја видов минатата недела :)

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.