Драга моја за таа возраст само на др. Хаушка. Немаш потреба од силни анти ејџ креми туку од правилна хидратација. Другите на пазарот кои ги познавам се со анти ејџ состојки. Поздрав
Зависи на која возраст си. Разлистај ја темава и ќе најдеш нешто соодветно. Дали имаш користено нешто претходно? Дали користиш нешто сега? Имаш за брчки ~30 и за брчки ~50 години. На тоа треба да внимаваш кога купуваш, а за препораки - сигурно ќе најдеш на некоја од овие 22 страни од темава
aj i tuka da pisam bas se i ovie protiv brcki, podocnjaci .. ako nemate odbivnost kon kineski/korejski roizvodi i kozmetika od se srce vi poracuvam edna mobilna aplikacija, veke nekolku meseci se od tamu si kupuvam (ne e samo kozmetika ima se) i liceto ne da se falam no mi e preporodeno (iako i ne sum stara) a i majka mi 47 god e (taa bas ne gi sakase kineskive) no veke mesec dena gi koristi i veruvale ili ne no podocnjci i brcki skoro i nevidlivi se ...jas ovie si gi koristam premnogu se eftini a sovrseni se , krema za lice, za okolu oci, dr krema e za brcki i podocjaci a tie 2 se ednoto serum so hijaluronska kiselina dr e serum so sluz od polzavi i toa dermacol e korektor no go koristam za celo lice (istite i majka mi gi koristi) nekolku pati gi imam poracano i se mi stignaa ko sto rekov a veruvale ili ne premn se eftini a plus sto ima i besplatni pokloni popusti, kuponi ..eve pr ovie vcera gi poracav .. ko so pisav stvarno vi gi preporacuvam simnete si aplikacijata ima pregolem izbor a se e mnogu eftino i stvarno prakaat https://h5-a1.lovevova.com/en/freeb...ivtk=VHQGy&origin=freebies&vvlink_id=29942417 eve uste imam mnogu da ne bidam dosadna no samo zirnete cenite pr toa rolerot so titaniuski iglicki kolku e a tuka bukvalno potpolno ist e nad 800 den .. nego za mama go poracav .toa za poliranje nokti i sl ili tie lepenki od tiande za detoksikacija tuka znaete kolku tamu 1 dolar i niv gi poracav i potrosiv i sostavot e potpolno ist ..licno za mene si kazuvam jas sum prezadovolna od ovie proizvodi da gi potrosam i ovie planiram da probam drugi .. se izvinuvam sto ne pisuvam kirilica no nemam izbor
Моментално ја користам на Natura Siberica и мислам дека долго ќе се дружам со неа. Една недела како ја користам и супер е . Јас немам брчки, ја користам како превентива ама подочници имам поради лошото спиење па гледам за оваа недела не ми се толку изразени.
Ок е. Многу брзо се впива и не е воопшто мрсен во споредба со други. Сува е кожата на допир, а ако бараш нешто похиндратантно можи да не ти се допаѓа баш.
Да ми предложите крема за околу очи за 25 години освен на др. Хаушка? Немам некои длабоки и видливи брчки..
Девојки дали може да предложите нешто за темни подочници не е битна цената ги имам цел живот и да спијам 2 и 12 часа исти се.. хелп
Balea Aqua, Balea Aloe vera, Alverde со зелено пакување беше само не ми текнува на името (плус пишува дека е погодна за сите возрасти), Dr. Konopka кремот за регенерација. Или можеш да користиш некое масло или пеа путер навечер бидејќи се доста масни. Користам нерафиниран шеа путер, го има во ДМ и Био Космос. Чини околу 315 денари. Доколку ти смета мирисот можеш да купиш рафиниран шеа путер на Институт Органика, само што тој е поскап и го има во ДМ (не знам дали го има и во Космо).
Ајде уште еднаш ќе напишам Девојки имам 28 години и околу очите имам брчки, па кога ќе се насмевнам уште повеќе се познаваат. Младолика сум, убаво лице имам, но околу очи сум катастрофа. Сега не се забележува толку, но превенција за понатаму сакам. Иначе сигурно е од многуте пати што сум легнувала со шминка ко помлада. Знам моја грешка, но ве молам за совет. Крема со голема хидратација или некоја од искуство да ми препорача??
Тие се брчки смејалици, сигурно многу се смееш штом ти се појавиле уште од сега. Јас немам такви, ама веќе цела година (имам скоро 30) користам крема за околу очи на Еуцерин, прво таа хидратантната, а сега последно ја земав таа со хијалурон. Мора редовно мачкање за да има ефект.
Најисрекно се смеам 90% од денот. И сестра ми ме зафркаваше како демек од тоа е. А стварно или и те се зезаш со мене? Иначе фала. Ајде ќе прашам во аптека баш за Еуцеринот.
Не се зезам, какви експресии најчесто правиш со лицето такви брчки најмногу ќе имаш. Ти смеј си се, тоа е побитно, за брчките не се замарај.
@anggell Која крема на Натура Сиберика ја користиш? Јас ја земав дневната со кавијар и ептен сум задоволна, но никаде да најдам за околу очи.
Од кавијар има за околу очи, и јас ја барам ама веќе не ја увезувале, штета а баш беа солидни и дневната ја користев и од неа сум задоволна ама изгледа веќе во Македонија нема да ги носат за жал.