Ja koristam od dr. Hauschka i sum zadovolna, ja hidrira kozata okolu ocite, brzo se vpiva, na prirodna baza e i ne e ogranicena za vozrast
Девојки да ми препорачате крема за околу очи за возраст под 30 години? Мислам дека е време да почнам нешто да користам меѓутоа немам идеја што е добро. Да не е премногу скапа, нешто што би можело да се најде во Зегин или ДМ?
Која од овие би ја препорачале ? Исто читав и за таа на Dr Hauschka ( погоре што ја имате постирано) За под 30 год повеќе гледам да е како за dark circles *или пак нешто од Kiehl's или Mario Badescu
Јас од таа на Др.Хаушка сум многу задоволна. Нема анти ејџ состојки, дава одлична хидратација , ама за темните кругови не знам да ти кажам дали помага, зошто немам таков проблем..Ја користам веќе 2 години
@Macito007 зависи кои се твоите очекувања Vichy e медицинска козметика додека Dr.Hauschka и Kiehl's е органска. И за Kiehl's имам слушнато добри работи (не за кремата во сината туба, за останатите) Ете ако има некој нешто испробано од останатите креми , може да пише. Јас сум задоволна сега за сега од Хаушка, за хидратација барем потврдувам дека е супер
Не дека имам големи очекувања околу темните кругови, но сепак барем нијанса си викам да помогне хаха Имав на Clinique(портокаловата туба) но не бев задоволна и затоа сега др барам . Фала сепак
веќе пола година ми се појавија подочњаци и со нив и мали брчки, дали има нешто како превенција, да дејствувам додека е со време?
Девојки вака сега имам 30 години , немам брчки , почнав серуми да користам од Др Витон не сум баш задоволна .... е сега немам брчки но капаците на очите ми се некако спуштени , некако коа се гледам во огледало изгледаат спуштено и уморно ...би сакала да ми препорачате нешто ...однапред благодарам
Од она што јас го имам читано и гледано, кремите за очи не се и толку потребни, туку се повеќе маркетиншки трик, дополнителен производ од кој ќе заработуваат компаниите. Се смета дека хидратантната крема што ја користите за лицето е доволна и за пределот околу очите. Ако е премногу јака или мрсна, може да се разреди со вода .