Која крема за околу очи би ми ја препорачале со добри состојки? Моментално ја користам на Натура Сиберика, при крај ми е па сакам да сменам малку. Оваа е лесна крема за хидратација најмногу. Добра е, ама овој пат се мислам да земам некоја погуста, не знам зошто ама мислам дека дават повеќе хидратација и превенција од појава на брчки. Се мислам меѓу Хаушка и некоја од Белина да нарачам, само и таму изборот ми е некако слаб во последно време. Поретко вршат допуна на производите
Јас оваа крема ја користам сега скоро месец и многу сум задоволна. Слична на оваа е таа на Хаушка , по текстура. Е сега разлика има во цената , оваа на Конопка е околу 350, таа на Хаушка околу 1100 и 5мл има повеќе на Конопка која сакаш, и двете се убави.
@Biodevojka препорака за крем,серум за околу очи за превенција од брчки и осветлување на темни кругови. Користев Лавера ама обичниот не тој Q 10,моментално имам Санте со хијалуронска ама не помагаат за осветлувње на темни кругови.Цената не ми е важна
30 стареење Масажа само со масло, моментално имам Арган од Др. Шелер.Обично навечер ставам серум па ноќна, ама на периоди правам пауза па само масло. Што е дренирање, како се прави?
Доколку во пределот околу очите имаш вишок на течности потребно е да се исфрлат за да може да се направи било каков третман. Тоа е дренирање (исфрлање на вишик на течности). Јас правам кратка секвенца секое утро за ова
A za osetliv predel.okolu ocite kakva krema ?nikogas dosega nesum imala problem no veke da stanav otecena edno utro od alergija I veke okolu ocite sve me pece, mi treba nesto za osetliva preosetliva koza I poduenost I sitni brcki pod ocite
Bioderma atopi или Eucerin atopi. Јас ја користам оваа и сум многу задоволна. Плус голема количина има.
I jas iskreno od site ovaa mi fakase oko za da ja kupam I milo mi e zapreporakata baska 100ml top e I za celo lice ,valjda pomaga I za sitni brcki.kaj ocite La pulpe de vie konkretno.koja krema?
Порано втората беше доста фалена и најпродавана. Сега не знам дали е така и дали е истата со ист ефект.
Девојки некаако во последниов период ми се спуштија очните капаци, и делот под вегите ми е опуштен, очиве ми се како полуотворени, што би ми препорачале??
Девојки дали некоја ја има користено кремата за околу очи на Logona, и за која возраст е? https://logona.mk/product/krem-za-okolu-oci-so-organska-rozaaktiven-izmaznuvacki/
Изгледа како да одам по тебе и за се те цитирам. Предлог крема за под очи? Имам темни кругови ама и анти ејџ да е би ја пробала.