Порано ја имаше во Белина, сега дали е распродадена на друго место во Космо тинекс имам видено производи на Конопка
Ја имаше порано... Знам дека лани ова време некаде ја добив како подарок со нарачка, убава беше. За сега не знам, не сум ја барала дали ја има, ја користам регенеративната крема за очи исто од Конопка, зелената. И таа е убава, ми одговара. Најголем дел од кремите за очи не ми одговараа воопшто, оти од сите креми ми солзеа очите, ме печеа и имав ефект на постојано уморни очи. Па скептична бев и за оваа од Конопка, ама да не беше подарок со нарачка, немаше ни да ја пробам. Не ми предизвикува никакви проблеми како претходните креми за очи, па си ги користам.
Првата ја користев, ама не ми се допадна. Многу е течна, тешко се впива и се прават како лушпи. Не забележав ни некаков ефект додуша и не ја користев долго заради претходно споменатите причини. Втората не знам не сум ја користела.
Јас ги немам користено, но мислам станува збор за различен производ. Тоа горе е крема за очи, второто е маска
За темни кругови земи го серумот на The ordinary Кофеинот, многу е добар, јас го користам две недели и има резултати, темниците ми се намалени, добив светла боја под очите. Во комбинација со кремите за под очи Pulpe de vie.
https://elloxy.mk/?product=somebymi-retinol-intense-advanced-triple-action-eye-cream-30ml Дали некој ги користел кремот да сподели искуство?