Ти ја препорачувам оваа крема. Сега брзо почнав да ја користам. Има убава текстура и се впива брзо,но за резултати ќе почекам уште малку.
Некој дали ги користел кремиве и да соодели искуства дали помагаат за темни кругови околу очите? секој одговор е добредојден.
Ич немам навика да ставам крема за очи, така ми стојат. Ќе почнам да ставам некое време па ќе баталам и се така. Моментално кога сум расположена ја користам на Estee Lauder , преубаво мириса и хидрира.
Јас би ти препорачала да земеш на Ревокс кофеинскиот серум плус од Белина креми на Pulpe de vie, So bio etic argan oil 2 in 1 contour eye and lips. И двете се преубави јас сум задоволна.
Крем за околу очи, сува ми е кожата на тој дел, 26 години имам и приметувам нагло брчки кога се смеам, на биодерма можеби?
Јас би ти препорачала една од овие две За таа возраст доволна е само хидратација, за да не ти се прават брчки
Приметив брчки околу очи кога се смеам, а млада сум 26, се извадив од памет, што да ставам не знам овие креми горе што ми ги предложивте дали би помогнале. Исто капаците многу ми се смкнати врз очите тоа не знам има ли начин за оправање
На брчките кога се смееш ништо не можеш да им правиш, нормално е, можеш да ставаш крема за хидратација околу очи. Ако сакаш да немаш брчки кога се смееш ќе треба кон други третмани, мислам се боцкаат во тој дел, за при разни мимики кожата да не им се брчка.
За спуштени капаци може само операција да ти помогне. Ама на тебе не ти се многу спуштени. Немаш гајле. Ако користиш шминка, може да научиш како се шминкаат очи со спуштени капаци за да изгледаат подобро.
Препорачајте ми крема за очи од Белина за ептен сува кожа,моментално ја користам на Конопка ама џабе не хидрира доволно после 5 мин пак ми е сува кожата, иначе немам темни кругови само подуени перничиња
Јас ова би ти го препорачала, само да пробаш на тестер прво , за посигурно да видиш дали ќе ти одговара
Здраво дали некој го пробал овој крем и дали стварно помага со темни кругови? Или ако некоја знае друг спас од темните подочници…
Зависи за какви станува збор. Овој нуди само хидратација. Моја препорака е тој на конопка кремот за околу очи, зелениот. Плус кофеински серум пред кремата.
@PoisonIvyFatale Таа на НС е повеќе за хидратација. Ако не ти е проблем цената, или ако можеш тестерче да најдеш во Белина па да ја пробаш пред да ја купиш ма да ќе треба да користиш подолго време за да видиш резултат , ѕирни го кремчево читам супер рецензии за него по странските страни. И плус во составот има екстракт од кофеин
Втората ја имам користено,ми се допаѓаше каква хидратација и осветлување на темните кругови даваше. Искрено пакувањето е мало ама не е густа текстурата па убаво се впиваше.
во моментов ги користам овие и се одлични. Користев еден на revuele значи незаменлив ми беше ама веќе го нема на torba.mk каде што редовно нарачував