Да истата ја користев, супер е. Друга што користам моментлно е на Др. Хаушка и оваа е супер хранлива @RockNroLLGirL
@koritsaki Дали помага за темни кругови и измазнување на брчки? Имам 28 години и немам некои големи проблеми со подочници, повеќе ми е за превентивно.
Немам брчки се уште околу очиве, ниту проблем со темни кругови, па не знам што да ви кажам. Вака негува кремава
Јас имам машала подочници, за нив не помага досега ништо. Само коректор добар За хидратација е супер. И можеш превентивно за брчки. Ама за подочници обелување не верувам стварно дека има крема
Сакам да прашам за крема околу очи или серум имам 23 години, сакам за превенција на брчки околу очи, имам исто така и темни кругови но не ми сметаат бидејќи се покриваат со коректор, нешто што ќе биде ефикасно, моментално користам витамин Ц серум но не е за околу очи така пишува на упатството
Јас ја користев кремата од Лореал за под очи и бев многу задоволна. Виолетово пакување со хијалуронска, не можеш да утнеш. И не беше скапа, можеби околу 500ден. Последно земав од АХЦ од Кослове, црната крема околу 1000ден ама се исплати бидејќи е 30мл. И сум многу задоволна. Имам скоро се поминато од креми за под очи. Ниедна досега не ми се погодила (балеа ич, една исто од дм- не ми текнува името - знам исто ја фрлив). Е сега сакам да земам една од Лавера за темни кругови. Зависи многу од конзистеција (барем кај мене). Гел кремите, полесните креми не ми имаат хидратација, тобоко гел, неутрогена - џабе фрлив пари. Ама пробај зависи од кожа до кожа
Крема на Конопка за околу очи, супер е, околу 250 денари за хидратација е. Имам користено многу поскапи ама секогаш се враќам на оваа.
Dali ima i nekoj drug so vakvo kako modrinka okolu ocite ? Skoro gi zabelezam 30 god i dosega be sum koristela krema za okolu oci