Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Крема за околу очи

Дискусија во 'Лице' започната од Vega, 19 јануари 2010.

1. Carpisa

Carpisa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2014
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    39
    Ја видов во Веро центар пред два месеци негде... Релативно нова е оваа колекција на Афродита ама сигурно ке ја донесат и по аптеки, сигурно ке ја најдеш низ Ск... ;) :*

На Sexybaby86 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Веќе трета туба користам од оваа крема, и навистина е одлична. Кожата околу очите е видливо подобра, хидрирана, подочњаците ги нема. Некако се гледаат поодморени очите :)

На koritsaki, okcenzi, beatriz и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
  4. Smiley11

Smiley11 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    170
    Цена? :)

5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.943
    Допаѓања:
    81.253
    Околу 200 денари е, јас ја користам истата.

Инаку @sesilija, мислам дека ја нема таа крема кај нас.

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Smiley11

Smiley11 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    170
    И како си задоволна ти од неа? :)

7. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.943
    Допаѓања:
    81.253
    Хидратацијата е одлична, јас имам нормална кожа околу очите, супер ми е кремава.
    Темните кругови не се подобруваат за кратко време, за нив ми беше потребен подолг период, но сега се подобри.
    Ако имаш посува кожа во таа област, подобро земи ја онаа од линијата Аква ефект, таа е многу похидратантна од оваа.

На koritsaki, okcenzi и Smiley11 им се допаѓа ова.
  8. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Кремата за околу очи на Афродита ја видов денес во Космо кај Беко. Цената беше околу 650 денари.

На Carpisa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
  10. ivana.123

ivana.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2011
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    38
    Имам 21 год а веќе забележувам брчки под очите кои особено се познаваат кога се смеам...има ли некоја крема за мојата возраст ? Знам дека сум млада за такви креми али стварно се познаваат и што ќе биде понатака ако ги имам уште од сега;(

На Elence93 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Biodevojka

Biodevojka Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.082
    Здраво и јас ја негувам кожата околу очите која е најнежна и и теба нега. Порано користев креми а во последно време правам вака: наутро после чистењето на лицето и тоникот за лице ставам како крема кокосово масло затоа што ептен ми одговара на кожата, а го ставам и околу очи со многу нежни движења (не треба да се прави притисок врз оваа зона), а навечер како крема за очи нанесувам чист витамин Е (токоферол). Купувам капсули од зегин ги земав ги бушам со една игличка и маслото од внатре кое е природно го нанесувам како крема пред спиење. Навистина многу ја регенерира и навлажнува кожата околу очите а башка и ептен природно е. Наутро не го препорачувам затоа што е многу масно и ќе ви свети кожата, а навечер е супер затоа што преку ноќ кожата ќе си го впие. Цената на овие капсули е некаде околу 250 денари не сум баш сигурна ама мислам дека толку ги платив а траат навистина многу. Во една капсула има да се нанесе до три - четири пати. Пробајте ако сакате, мене многу ми одговара.

На girl1985, okcenzi, Smiley11 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Ај пиши ми те молам како да ги побарам овие капсули? Под кое име, чиј производ се? Витамин Е капсули се така? Благодарам!!!

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Biodevojka

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.082
    Здраво, оние што јас ги купив се на галафарм VIKICKA - WIN_20150227_114141.JPG

Пишува дека една капсула содржи 268 милиграми природен витамин Е. Цената е 270 а не 250 не ми текнуваше :). Ги купив од Зегин. Навистина траат многу. Има 30 капсули еве веќе четврти месец како ги користам и ми останаа уште 8 капсули.
    Поздрав

На Salome, girl1985, senza.parole и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Има врска ова со годините? Затоа што на мои 16 години имам ненормални подочњаци,а сум слушала дека ја фалат кремава,па се мислам дали да ја земам..

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.943
    Допаѓања:
    81.253
    Оваа крема нема фиксна старосна граница, затоа што главната задача и` е да ја хидратира околуочната област, можеш слободно да ја користиш.

Јас повторно си ја купив, многу се двоумев дали да и` дадам шанса на Еуцерин Аквапорин за околу очи, ама критиките онлајн и резултатите на другарка ми после неколкумесечното користење не ме воодушевија до толку за да платам и повеќе од тродупло за кремата.
    Нека остане за некој следен пат, ако некогаш се одлучам да одморам од Балеа.

На okcenzi, girl1985 и SweetChild им се допаѓа ова.
  16. JessieEM

JessieEM Нов член

Се зачлени на:
    8 април 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    јАС ја имам користено оваа крема на Loreal од грчкиот free shop ја зедов 10 или 15евра беше...Има крем боја кремата и ја искористив ама не осетив некоја промена,освен дека добро хидратира инаку ниту подочњаците ми се намалија ниту осетив осветлување..така да не вреди..На NIVEA и на Vichy се многу добри еве како препорака...

17. blackstyle

blackstyle Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Феминки за која возраст е оваа крема?Се работи за Nivea visage со семки од грозје.

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Не е наведено, според мене може и помлади да го користат, мислам на 25+ 30+... јас имам 29.

На blackstyle му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Biodevojka

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.082
    Здраво на сите, доколку сте љубители на проектите направи сам, за вас имам предлог за еден многу лесен анти ејџ гел за околу очи кој може да го направите за помалку од 10 мин. со само три состојки. Навистина едноставен а многу ефикасен. Еве ви го рецептот. http://biodevojka.blogspot.com/2015/05/blog-post_7.html
    Поздрав и имајте прекрасна вечер

На blueberry93 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821