Ја видов во Веро центар пред два месеци негде... Релативно нова е оваа колекција на Афродита ама сигурно ке ја донесат и по аптеки, сигурно ке ја најдеш низ Ск...
Веќе трета туба користам од оваа крема, и навистина е одлична. Кожата околу очите е видливо подобра, хидрирана, подочњаците ги нема. Некако се гледаат поодморени очите
Ја има ли оваа крема кај нас? http://www.loreal-paris.co.uk/en/skin-care/eye-cream/skin-perfection-eye-cream
Хидратацијата е одлична, јас имам нормална кожа околу очите, супер ми е кремава. Темните кругови не се подобруваат за кратко време, за нив ми беше потребен подолг период, но сега се подобри. Ако имаш посува кожа во таа област, подобро земи ја онаа од линијата Аква ефект, таа е многу похидратантна од оваа.
Девојки се мислам за овој производ, па кажете ми мислења, зошто сега е на попуст. http://mk.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=25264
Имам 21 год а веќе забележувам брчки под очите кои особено се познаваат кога се смеам...има ли некоја крема за мојата возраст ? Знам дека сум млада за такви креми али стварно се познаваат и што ќе биде понатака ако ги имам уште од сега
Здраво и јас ја негувам кожата околу очите која е најнежна и и теба нега. Порано користев креми а во последно време правам вака: наутро после чистењето на лицето и тоникот за лице ставам како крема кокосово масло затоа што ептен ми одговара на кожата, а го ставам и околу очи со многу нежни движења (не треба да се прави притисок врз оваа зона), а навечер како крема за очи нанесувам чист витамин Е (токоферол). Купувам капсули од зегин ги земав ги бушам со една игличка и маслото од внатре кое е природно го нанесувам како крема пред спиење. Навистина многу ја регенерира и навлажнува кожата околу очите а башка и ептен природно е. Наутро не го препорачувам затоа што е многу масно и ќе ви свети кожата, а навечер е супер затоа што преку ноќ кожата ќе си го впие. Цената на овие капсули е некаде околу 250 денари не сум баш сигурна ама мислам дека толку ги платив а траат навистина многу. Во една капсула има да се нанесе до три - четири пати. Пробајте ако сакате, мене многу ми одговара.
Ај пиши ми те молам како да ги побарам овие капсули? Под кое име, чиј производ се? Витамин Е капсули се така? Благодарам!!!
Здраво, оние што јас ги купив се на галафарм Пишува дека една капсула содржи 268 милиграми природен витамин Е. Цената е 270 а не 250 не ми текнуваше . Ги купив од Зегин. Навистина траат многу. Има 30 капсули еве веќе четврти месец како ги користам и ми останаа уште 8 капсули. Поздрав
Има врска ова со годините? Затоа што на мои 16 години имам ненормални подочњаци,а сум слушала дека ја фалат кремава,па се мислам дали да ја земам..
Оваа крема нема фиксна старосна граница, затоа што главната задача и` е да ја хидратира околуочната област, можеш слободно да ја користиш. Јас повторно си ја купив, многу се двоумев дали да и` дадам шанса на Еуцерин Аквапорин за околу очи, ама критиките онлајн и резултатите на другарка ми после неколкумесечното користење не ме воодушевија до толку за да платам и повеќе од тродупло за кремата. Нека остане за некој следен пат, ако некогаш се одлучам да одморам од Балеа.
јАС ја имам користено оваа крема на Loreal од грчкиот free shop ја зедов 10 или 15евра беше...Има крем боја кремата и ја искористив ама не осетив некоја промена,освен дека добро хидратира инаку ниту подочњаците ми се намалија ниту осетив осветлување..така да не вреди..На NIVEA и на Vichy се многу добри еве како препорака...
Здраво на сите, доколку сте љубители на проектите направи сам, за вас имам предлог за еден многу лесен анти ејџ гел за околу очи кој може да го направите за помалку од 10 мин. со само три состојки. Навистина едноставен а многу ефикасен. Еве ви го рецептот. http://biodevojka.blogspot.com/2015/05/blog-post_7.html Поздрав и имајте прекрасна вечер
Овој го користам. Како и другите кремови на Геровитал, има силен мирис, ама брзо се губи, а кремот дава неверојатна свежина и лад. http://zegin.com.mk/home/products/product-detail.html?uuid=76811922-72a2-48ed-821d-22caae38afab