Maticnata denes mi preporaca Eucerin ili Mustela.Vika druga krema na moe dete ne bi koristela.Sega se mislam za koja da se resam.A imav kupeno Freezy Derm.Ama nema da go koristime
Јас купив прво фризи. После излезе не го бива за бебе. Купив хип од радозналост. И тоа не го бива. Купив и еуцерин и веледа. Со тоа бебе ќе мачкам
Кај ја начека веледата кажувај Бев у сити мол у зегин не им беше уште со цена и не беше извадена на полица. Колку пари е?
Исто и јас. Купив фризи и хип, ама ние ќе ги користиме. Алверде ќе биде за бебе и допуна на веледа ќе земам зошто тато само едно донел .
Многу е индивидуално со кремите за сончање. Може најскапата да биде и да не му одговара или да изреагира. Мој совет тоа што ке купите обавезно да го користите некој период пред да отпатувате. Иако и тоа не е гаранција. Ние првото лето еуцерин користевме и ок му беше. Внука ми ( по моја препорака ) од еуцеринот лом се направи на плажа, од глава до пети се исфрлила цела.
И јас се имам исфрлано од едно средство не знам како се викаше и беше поскапо. Прво мислев дека сонцето ме изгоре и дека не сум се намачкала доволно, па ставав, ставав од него и кожата целата ми се излупи. Кога се вратив еден куп лекарства ми дадеа за да ми се обнове кожата. Мислев од сонцето ми е кога наредната година пак се намачкав од истото само на рацете и одма ми станаа црвени, ми отечеа и правец на брзата помош. Тогаш видов дека на средството сум алергична, а не дека ми е од сонцето. Си купив од кам едно за 170ден и никаков проблем не ми направи. Сакам да кажам дека не се што е скапо ни одговара на кожата, а поготово па ако е осетлива.
Го најдов пред пола саат во еурофарм веро тафталиџе, таа цена е. Готово спремни сме за плажа викендов
и јас користев бекутан 50 дете ни црвенило ни изгорено ни сончаница ни не знам што дури ни боја немаше многу фатено а буквално цел ден беше на сонце. Истиот и јас си го користакористев да не земам башка за мене. Состав не ни погледнав. во право е, докторите претежно препорачуваат она од кое тие имаат корист. која му е цената?
^^ јас го пробав Еуцеринот на бебе, никаква реакција не пројави ама како белее ауфффф, па и тешко се размачкува, ова за 30ката, за 50ка не сакам ни да помислам ^^^имам и јас Фризи по дома