Иста ординација е . Од таму нема некој на кој не му е препорачано. Без разлика дали Марија или Македонка. Нема пациент без Мустела. Ај за креми за сончање ок. Ама Мустела како мед козметика да се дава за се, не се слагам. Како по беше едно време Хип кај неа. Нема врска, твое е да одлучиш што ќе користиш. Јавна тајна е дека сите доктори зимаат процент од некој препарат. Небитно што.
Во право си. Во државното советувалиште процент земаат од хумана на пр. а во плодност од аптамил. Извинете модератори на офф
Ete nas nikogas ne ni preporacale Mustela.Malata nema nikakov problem.Uste od raganje koga prasav za Mustela Marija mi kaza Mustela e medicinska i nemame potreba od nea.Sega ja prasav so misli za Freezy,zasto citam negativno za nego.Mi kaza deka dobri se Mustela ili Eucerin. ili pak mi kaza da ne kupuvam od ovde,i taka odam za Ch da si zemam od tamu.Isto i za Seba Med,kaza dobri se
Јасно. Инаку од авион се гледа кој доктор и што форсира. Посебно тука со едвај 4 педијатри. Затоа мојот нема матичен уште.
Вчера во дм забележав дека има крема за сончање на babylove, ме интересира некој дали ја има пробано? Или пак на каротен има и од неа бебешка линија..
Сите фармацевтски куќи "даваат" по нешто на докторите. Кој ќе даде најмногу, таа фирма докторот ќе ја форсира. Ако после некое време има зголемена продажба на одреден производ во тој реон, докторот ќе биде "награден" дупло
Или им финансираат патувања на конференции и семинари. Или им организираат викенд некаде со платено спиење, јадење, шетање и се разбира има предавање за она што го нудат.
алверде за бебе за сончање не најдов ни во србија, а баш мислев ќе има таму..сега ќе видам што да земам, малиот ми е со осетлива коса...
Го користев летото на плажа кога ќерка ми беше годиначе, 50ка фактор (мислам и немаше помал), ептен остава бело, дури ни после туширање со шампон не излегуваше За заштита, заштитена беше, ама па и не ја изложувавме долго на сонце.
Дали на некој му се познати овие , свекица ми ги донесе од гер. (12+) сме добри ли се за малата @danichap познато ? или да иде во фиока @Biodevojka