Да од таму се зн , и мене ми беа непознати ( и така потајно не ги сакав ) , си имам земено др јас ама пак реков да прашам да не има нешто позитивно во нив да не бидам лоша ептен зошто купува без прашање ..
Прееска во дм прашував за алверде за бебиња, жената ми рече дека многу ретко ги добивале, ама можно било да донесат. Па сега останува да си проверуваме од време на време..
Драга јас ги имам видено во ДМ меѓутоа не сум ги земала за рецензија затоа што се со хемиски фитри а јас сум поборник за физичките или минералните. Поздрав
Ние си купивме алведере 30 ка фактор. Сега уште нешто против комарци да купиме. Мислев да земам на Чико ролон за бебе. И алка за на количка и за мене.
Ако се фаќа ко моево насекаде ич не е практичен. На него пишува да не доаѓа во контакт со очи, уста.. еми бебе знае ли дека не треба да пика раце во уста, очи да трие. Земи од тоа што викаа дека ставале на крпчиња, мапез ли беше. Јас се зезнав со ова од чико. Мм вика поголема глупост не сум можела да купам
Аха така значи. Па јас не го прочитав само прашував во Зегин ептен ми го испофалија. Не купувам тогаш. Ќе си земам Мапез и алка за мене и за на количка. Фала.
На него пишува бејби. И ај ќе намачкаш нозе. Бебе ќе фати нозе и раце во уста. Како ова ќе го спречиш?!
@kukla21 @orhideea се фалеа и од на Чико спрејот дека има ефект на крпче, а и од овој, само многу јако мирисал..
Јас овој го прскав на завесите лани во Грција кај што бевме сместени, ич не влегуваа комарци. А тука, дома, по чаршави прекривки, пижами... ама многу, многу јако мириса, затоа ни на себе не би го прскала, не па на бебе/дете. Ама ефективен е.
Да, ама прскам саат-два пред спиење, малку да изветрее... битно ми вршеше работа, кај нас има доста комарци и покрај комарниците... со мали деца влези-излези по врати, не е секогаш затворено.