Алкиве од Зегин се без ефект. За тебе зимај Аутан, јас препорачувам стик, нема подобар спас од комарци.
Одлично е, се мислев помеѓу ова и веледа кога бирав. @kukla21 во анни фарм капитол го имаат ова, само таму го видов
Девојќи конечно го истестирав Еко Козметикс за бебиња и деца. Следна недела ќе направам статија. Преубав е, не остава бело и прекрасно мириса!!! И на внуките го истестиравме едната има 6 а другата 2 години.
Kratok update od Grcija. Za komarci super se pokaza chicco sprejot, go prskam na kolicka zavesa od apartman i mrezata za kolicka, plus raid u steker. Zemav weleda 30 faktor, ne se mie od bebe, toa e losa strana, bebe celo belo duri i posle tusiranje. Mene licno ne mi se dopaga. Mackam so mustela 50 lesno se razmackuva i odma se upiva.
Weledata 30ка и мене ми остави таков впечаток, многу е густа тешко се мие ама со гел за туширање па со пешкир ќе го протриев нежно и се вадеше. Битно дете не изгоре, добра е мислам
Јас земав крема за сончање од Chicco. Ако знае некој нека ми каже дали е Ок? Ролон-от против комарци си го користиме 2 години унапред и ми се покажа како одличен. Лани дури и јас се мачкав и не ме чепна ние едно комарче. Обично лом ме прават.
Јас Мустела земав по препорака на педијатар и ок е, ја користиме нонстоп и нема никаква реакција. 900 и нешто беше, речиси 1000-ка.