Не ми останале флеки. Количките и двете ги прскам. Прскав лани во грција и чаршаф, завеса, ништо не се измрси.
Малце поише каснам со одговор Еуцеринот 50ка земав,Мустелата ми се виде мало 100 мл а ова 200. Нека се мачка и маж со него и он е специфичен на сонце, јас за мене ќе земам нешто ситно
@Biodevojka сакам да те прашам кремата за сончање од алведере 50 ка фактор дали е добра исто како 30ката?
Јас зедов еуцерин после многу двоумење. Секако зедов костум со фактор и шатор со фактор и нема да изложувам бебе во најжешкото, па нема да мачкам големи погрешни. Дали може истиов крем и на лице да му го мачкам? Против комарци зедов чико иако планирав мапез, ама пазарев други работи и за да фатам попуст ајде го зедов. Е сега да го прскам на кожичка или на алишта?
Од истиот крем му мачкам и на лице. За против комарци го мачкам по телото, може да пробаш и на алишта да напрскаш.
@Biodevojka ke te molam za odgovor. Deteto mi ima 22 meseci, kako i poveketo majki ja zemav na FrezyDerm 25 spf megutoa vo dopir so voda mu solzat ocinjata i potoa mu se mnogu crveni. Sega sakam da zemam nekoja od ovie organskite shto gi kazuvate, najverojatno na ekokozmetik i pokraj toa shto ja koristam cela bebeshka linija na weleda od samo raganje no kremata za soncanje ne mi se dopaga samo zaradi toa shto mn teshko se nanesuva. Prashanjeto mi e, dali ste sigurni deka ocinjata nema da mu solzat od ekokozmetik, bidejki vikate deka vi e isprobana? Vi blagodaram.
Драга тоа не може со сигурност да го потврдам затоа што не знам како ќе реагира. Сите сме различни. Јас ја испробав на внуките и се покажа одлична ама едната е 3 години а другата 7. Немаа проблем со солзење на очи. Би било многу нефер од мене да ти кажам да или не, навистина не знам што да ти одговорам да си бидам најискрена. Пробај тестерче.
Мами ве молам за искуства за дете 1год кое млеко со 50фактор да го купам на биодерма, еуцерин или мустела.. Инаку користиме маслена купка на еуцерин атопиконтрол а млеко за тело на биодерма атодерм.. Фала
Јас за малиот кој е 9+ користам од фрези дерм 25 фактор педијатср ме советуваше дека 50 фактор е вештачки правен 25 фактор бил подобар за деца под 3 години