9 сабајле?? Јас до 9 не можам да излезам од дома ќе си купи во ув заштита костимче и нема гајле бебе.
И јас не можев ама сега со дете до 9 и кафето ми е испиено, доручек изеден и првата прошетка завршена Сериозно, пред некој ден пружав алишта на тераса сабајле во 9 и ми се отцрта маицата на мене, одма фатив боја.
мислам за оваа прашуваш https://biodevojka.blogspot.com/2018/06/45-eco-cosmetics.html?m=1 Поорганизирана си. Дур јаде една, па друга, па јас и мм, 9 и кусур од дома искачаме. Седиме под чадор со ув заштита, децата се во костими и капи до ув заштита и тоа е. Во 11 рикверц. Дур си излегол, си расфрлал играчки наоколу, ајде збирај се.
Da taa e kremata, vaka fino e oceneta. Ako ne turam na bebe ke bide za mama i onaka jas sekogas detski 50+ kupuvam za mene
Драга за бебе под 6 месеци не треба да се изнесува директно на сонце (само после 19 часот или пред 9 наутро). јас лично препорачувам креми со СПФ од 1 година па нагоре иако веќе од 6 месеци па нагоре теоретски може крем со СПФ. Производов е одличен како декларација ама не е за помало бебе од 6 месеци.
Да ,лани од 8/9 месеци ја користев за моето и сега пак ќе земам нова. Инаку е бел како сиренце, и на одмор бевме и вака за низ град го мачкав и не ми изгоре.