Драга не се користат никогаш средства за сончање од минатата година. Поради тоа што заштитните филтри го губат дејството. Сепак производот бил отворен година дена бил носен на топло, навлегол воздух итн...
Некој заштитен фактор во спреј за лесно разнесување за секој ден? Темен тен имаат и двајцата, не е за горење ама постојано се на сонце и не ми се оставаат без заштита. Претходните години Еко козметикс користев (би земала и годинава за на плажа) ама не ми е за секој ден. @Biodevojka ? @Pacient srna зошто нагласуваш дека го проверуваш советот дека е од Марина? Не и веруваш? Не прашувам иронично, знам дека важи за добра докторка ама не сум во тек со "нови муабети"
Не ме праша ама еве да си пишам дека јас го почнав муабетот И таа како и други доктори си е препознатлива по одредени производи кои ги препорачува. Козметиката е стварно убава ама не сме секогаш на чисто дали ја препорачува ради реклама. Јас на пример, ако и речам за нешто дека не сакам да го користам одма ми дава 10 други опции, ми се свиѓа што не притиска како во Зегин на пример со freezyderm ама пак не е лошо да се побара второ мислење. Инаку, од докторката бев презадоволна до кај 5-6 месеци ама веќе околу исхраната не ми се свиѓаа баш советите.
@Biodevojka нешто од ова? Ова најдов во ДМ. Се мислев за Хип ама да си препрашам прво. @Jana06 Во право си, да. Мене не ми се допаѓа препораката за Бекутан витамините и секогаш го игнорирам тој дел . А Еко Козметикс на времето Лидија ми го препорача, баш тогаш и Био девојка имаше пост за него па се одлучив да послушам
I veruvam za medicinata ama koa ke mi dade flaerce so proizvod ne mozam da ne proveram. Za ovaa krema prasav deka ne mi bese voopsto poznat brendot. Za kapki za grcevi na primer ne dobiv flaerce mi rece zemi bilo koj colief coliprev colaktaza site se isto....e sea use da najdam zamena za onie d3 i k mnogu me nervira toa kapsulata neli mozelo sise da e i da brois kapki
Malce off topic kako si zadovolna od Lidija Spasova...ako za nea.zboris...mi ja reklamiraa za.maticna da sum ja zemela zatoa prasuvam
Од Врање најчесто ама да, ретко имаат. Свекор ми има број од некоја аптека и прво ѕвони да праша кога ќе имаат и резервира 5-6 шишиња. Ако сестра ти живее таму да проверува еднаш во 2 недели да начека.