Истово вчера го коментирав.Бев да купам крема за сончање за големата кога ги видов цените ми се заврте. Одма реков во Германија можам да купам млеко за сончање под 4евра , а во Мк нема. Барав за бебето со минерални филтри тие беа 12евра поскапи.Му велев на мм кога бевме 2011 год на одмор 250-300денари беа зарем инфлацијата е толку голема.
Женски, посебна крема за лице ставате, или од истата за на тело што е? И дали да земам 50ка фактор или 30ка? И за комарци дали е добро Мапез да земам?
Од истата и на лице и на тело. Спф50ка користам јас. Мапез исто го користам од 7-8 месеци. Го има некој користено овој гел за разладување? Ги мачкате со нешто после плажа? Ако изгори од сонце што се става(освен кисело млеко) 20 месеци е мали.
Да многу се скапи јас користам биодерма и за мене и за бебе. Ако коридтите и вие во зегин имаше 25% попус. Така начекувам од прилика ни траат 3м и мене и него.
На нет пишува дека можеш мапез да ставаш. https://eliksir.mk/Chicco-roll-on-komarci-zastita-bebe-deca Во зегин земав ролон на чико со гратис алка
Можеш мапез. не би ти препорачала Чико. Пишува дека ме треба да се јаде, а бебе пика и раце и нозе во уста. јас го зедов и отиде во корпа
Мапез можеш да го прскаш на количка, кревет, облека и слично што бебе не јаде. Јсс пример и чаршафот каде спие го прскам.