Може Мапез е 0+м. Внимавај на облека и количка остава мрсни траги. Не ставај на лице и дланки. Јас прскав кај мене на дланките па го мачкав по нозе,раце и кај тилчето позади.
Toa mi trebase da znam dali da zemam. Pred nekoj den kupiv od onie alkine od apteka deka izlezeni a bez nisto protiv komarci ama mnogu mirisaat
Моето бебе е месец ипол, педијатарот ми го препорача Мапез за комарци. Дали може некоја ако го има да ми сликне состав?
Каква крема за бебе да земам дали 50 фактор ? Која крема е најдобра дпоред вас дали каротен или некоја друга?
Јас денес бев на педијатар, и ми рече да не користам ништо директно на кожата ма бебето, дека е мн мало, тек 3 месеци, ако ептен почнат мн да го касаат тек тогаш, засега немаме проблем.
Го користам, се плашев да не покаже некаква реакција на кожата зошто е чувствителен синко, но се е ок, редовно мачкаме. Единствено не ми се допаѓа што остава жолти дамки на облеката...
На прво прскање личи како да мрси, ама не останува ништо после тоа. Двете колички ми се прскани, немаат никакви масни траги, ниту се мрсносани. Не знам што чудо е, ама ептен е чудно
Go zemav ona na baterii za da go mknam segde abe mnogu mala napravava nekako pogolemko go mislev. Me izraduvaa so battery included
да мала е ептен ама многу врши работа,батеријата се менува многу лесно,маж ми еден фрли во губре мислел толку од него не работи веќе