После плажа што мачкате? Некое екстра хидратантно лосионче за и така сува и осетлива кожа? @Biodevojka те молам за помош @eli25 да, знам дека нема спрејче за жал а и ептен тешко се размачкува, настрана што моиве се со екстра темен тен а плус плачките нејкам кемааа . Затоа барав нешто полесно што се размачкува. Ова на чико е предобро, дури ме замислува дали штити доволно, само составот не ми прави мерак како еко козметикс
Веледава не се трпеше за на лице, креч фацата Од Еко козметикс зедов за лицето да му го мачкам, се впива убаво. @Minnie-e Јас планирав со хидратантното млеко од Веледа да го мачкам, ваљда е океј.
На Рекорд има продавница, од прилика наспроти Палома Бјанка. Јас таму купив, не ми текна да барам по аптеки.
Едитирав за Палома Бјанка Баш продавница со природна козметика е. И Логона има, а всушност мислам дека Логона пишува на излог.
Здраво мајки ќе Ве молам за искуство, дали некоја ја има користено оваа крема? Мм ја земал од Зегин као била добра.. малата ми е 6++
Vo sustina do 6 meseci vikaat da ne se macka nisto so faktor samo da se drzi vo senka bebe. Moeto e 2.5 jas mackam malce koga izleguvame i pedijatar mi preporaca so ovaa 45+ na eko kozmetik da ja mackam taa e organska. Gledan da ja izbegnuvam kremata ama eve denes ke odime vo mavrovo ne mozam da ne ja namackam koga e bela cela ko mene i jas ne iskacam nemackana...taka da kako i za se drugo kako ke si resis taka. Baska mesec ipol na more ke ja nosam pre bi ja namackala i brcnala gola vo more nego da ja oblakam u celosni kupaki...
Ве молам за искуство со Хип фактор 50, дали некој ја користел и како сте задоволни, или препорака за фактор со висока заштита ама да може да се размачкува полесно (за бебе 15м)