А бе како сте ги прегреале море луѓе, херметички да не ги затворавте Или на сонце свтртени од таа страна да не ви беа? Не ме сфаќјте погрешно, ама не ми е јасно стварно, пошто во најжешката земја на светов го растев моето до 2 години и сите до еден буквално така ги штитат бебињата од сонцето, ама нормално тоа не значи да ставиш тетра и да си тераш ко ништо да не било туку да го користиш нештото ко дополнителен филтер на заштита и сепак да оставиш и воздух и да, сепак треба припазување и под сенка. Тоа е, искуство различно можда. Јас и второво така ќе го растам, а сфаќам зошто не би сакала да користиш ко си имала лошо искуство. Поздрав
La roche posay 50ka ima negde na popust ama 200 ml pakovanje? Se sto vidov se 100ki a se mislam deka po 200ml kupuvav
Мене и педијатар ми потенцираше за тетра и пред некој ден Софијанова на Телма збореше за покривање со тетра, никако зашо ти го покриваш внатре загрева плус циркулација на воздух немаат Ама сите си знаеме најдобро што ни е за бебињата
Пред некој ден од странава порачував нешто друго и запамтив дека и Ла Рош им се на попуст. Ама гледам само некој гел има, не ми е користен искрено. Некој ако има искуство да ти каже... https://www.annifarm.com.mk/product/anthelios-xl-wet-gel-за-мокра-или-сува-кожа-многу-висок/ А пред недела и пол исто беше на попуст лосион 200 мл во Зегин. Ама дали е уште не знам, да провериш...
Здраво драга потребно е да биде нешто доста хранливо и хидратантно. Дали сакаш предлог производ? Поздрав.
Да, баш така. Моментално користиме Ла рош, претходно Еуцерин по препорака од дерматолог ама не сакам медицинска козметика. Сакам твој предлог
Мајки директ од Грција совет... Ако можете костимче земете, скоро сите деца носат и немаат гајле на сонцево, а пече премногу. Јас не успеав да земам и баш ми е криво, па само ја шлаккам со биодермата и до сега сме супер. Лесно се размачкува спрејчето и до сега ја штити без проблем
Да не има Џамбо таму кај што сте? @Yowannty @koritsaki ако можете ѕирнете на сајтот на Џамбо горен дел за бањање(купаќи материјал) дали има во џамбо за 2г. Не можам да се снајдам со јазикот. Ако има да земам од Лептокарија.
Драга земи го овој, прекрасен е и моментално е на попуст Има одлична декларација, ја хидрира и храни кожата. Не содржи мириси или парфеми и има антиоксиданти состојки.
Здраво мајки, бебе е 5месеци и имаме сува кожа и дерматит но не е многу изразен. Го мачкам со мустела али сакам предлог крема за сончање зашто ќе одиме на море. Предлози? Фала
Нас мустела за дерматитот не ни помогна но за сончање супер се покажа. Дерматитот си се смири на море а и за заштита ми се виде ок само за размачкување нервира тоа што е ко крема моево не застанува и се бракаме додека го намачкам