Дали сте користеле Каротен крема, дали е добра и погодна за помали дечиња? За 4год дете е во ред фемили или мора кидс? @Biodevojka дали ја препорачуваш?
@Biodevojka te molam mislenje za ovaa krema za sonchanje Anthelios Invisible Kids Spray SPF50+ od la roche posay
Драга оваа е о хемики филтри, а ја како поборник за природна и органка козметика препорачувам иклучиво на база на физички филтри. Наместо таа пробај ја оваа која е феноменална.
@Biodevojka се извинувам што ќе те тагнам,дали може да ми кажешза составот на Mustela со фактор,можеби и пишувано е веќе овде,извини ако се повторувам
Колку имаат рок кремите од прилика? Имам на Чико од лани август ама кај декларацијата се излупико неможам да видам. Денес сакаме да прошетаме сакав да ја намачкам. Фала ви
Обично имаат 12 месеци од отварањето, види позади има ко икона со кутивче на која треба да пишува 3M, 6M, или 12M.
Ти благодарам за препораката, таков ќе си нарачам тогаш. @Yowannty ова го најдов на блогот на биодевојка ,, 100% базирана на минерални филтри без наночестички, овие креми за заштита од сонцето даваат ефикасна заштита без да оставаат претерано бела трага врз кожата."
Да да одлични се. Убаво се размачкуваат и што е најважно ја негуваат кожата. Драга оваа е со хемиски филтри затоа и не би можела да ја препорачам. Спротивно е на она за што се залагам. Драга доколку кремот е отворен од лани подобро да не го користиш особено доколку е со хемиски филтри бидејќи ја губат ефикасноста а и самата формула исто така. Можеби кремот не е расипан ама никој не гарантира колку ќе штити.
@Yowannty ако се мислиш и уште не си земала, ми стаса мене од биосолис кремата одлично се размачкува, нема мирис сега за сега ми се допаѓа
Ovde na FORUMOV izgleda treba da si frendica so nekoja ili poznanichka pa da ti vrati so komentar Off ok e razbrav