Фала мама. Македонската декларација шо е отпечатена ми е цела замачкана. На налепницата на англискиот превод не пишува возраст, само како се употребува и состав. Едит: ако добро гледам 15+ месеци. Прашај во аптека за сигурно мама.
Ве молам за предлог замена за кремата на Биосолис, ја немаат во Белина на залиха . По можност да се размачкува лесно.
И Мустелата и Еуцеринот мислам може. Отвори на Зегин онлине баш има опис на секој производ и си ги споредувам таму.
Ја користев таа на Биосолис, имам уште, ама ми требаше уште една па ја земав оваа на la roche. Убаво се размачкува, ја купив од аптеката во Систина. https://viafarm.mk/p/4502/la-roche-...trics-mleko-za-osetliva-koza-kaj-bebinja-50ml
Јас планирам да ја земам таа на Гамард. Ако не ти се брза ќе ти пишам за некој ден дали убаво се размачкува иако по искуства од други би требало да е добра.
Gamrde.mk Kidsandco.mk Гамарде само онлајн, а во кидсандко ако си Аеродром имаат дуќан, ама не е отворен цело време туку ги контактираш и доаѓаат. Дуќанот е во зградите позади Тренд кај што беше
Нема поубаво ...ни флеки ни ништо супер се размачкува сеа и во кам е намалено 699 ден. Иначе тоа со пумпица по 1200 е сегде
Devojki kakva krema so faktor mi preporacuvate za 1 godisno bebe? Sakam da r nosam na odmor no e ekstremno bela
А густа е многу? Сега се замислив. Од оваа 100мл ќе дојде околу 1200 (х2 паковања), а гамард е 1900 за 100 мл. Прилично голема разлика
Што знам за густа убава е лесно се размачкува да поефтина е скоро дупло од гамард и органска е имаше добри оценки на Inci beauty и така се решив да ја купам се мислев меѓу веледа и оваа од гамард ептен скапа ми беше до толку не давам пари.
Многу убаво се размачкува, не е како класична крема, повеќе е како флуид, потечно е. Не остава бело и заштитува стварно добро. Моето дете е со светол тен, по цели денови на плажа си играше и воопшто не ни поцрвени.