Јас лани го земав спрејчето на Еуцерин за 1100ден од Зегин на некоја акција. Ако не ти се брза почекај. Супер е.
Се мислам какво кремче да земам со фактор. Му ставам мустела крем од раѓање ама потешко се размачкува, не знам дали и таа со фактор ќе се размачкува потешко. Предложете некоја крема
И јас сум задоволна од уријаж 50+ белата крема. Мрсна е и многу бела ама одма упива не е како другите.
Го начекав во Дм, не го имав видено претходно. 150мл, нецели 500ден. Лесно за нанесување, не остава бели траги, супер заштита оти мојата не можеш да ја прибереш под чадор ни под точка разно, ама еве со спрејчево супер тераме. Ако го начекате, топла препорака да го купите.
Јас лани користев, каротен 50+ сензитив за деца, имам доста осетлива кожа склона кон црвенила и алергии и супер беше. Лесно се размачкува, не е многу мрсен, нема парфеми и најважно поминав без алергии и изгореници.
Неможам да одлучам кој од овие да го земам. Ако може од искуство да ми кажете кој се размачкува најлесно и не остава бели траги?? Може и некоја друга препорака отприлика оваа цена
Јас ја имам Биодермата годинава и презадоволна сум. Супер се размачкува и веднаш впива. Одлична структура има.
Биодермата е одлична. Лесно се размачкува, не остава бели траги, одлично штити. Моево дете е ептен бело плус со атопична кожа, никаков проблем немавме (истеравме продолжен викенд и 6 дена на море неделава).
Ако некој сака, продавам крем за сончање за бебиња и деца Frezyderm. Не одговара за кожата на моето бебе, употребен само еднаш.
Здраво мајки, видов дека Мустелата е на попуст во Зегин. На одмор одиме во јули, бебе ќе биде 7+ месеци. Дали состојките на Мустелата се во ред, односно дали е со физички филтри и минерали? Ве молам за совет, прво бебе и прв одмор па паниката е на максимум @Biodevojka ве молам и Вас за совет