Ова онлајн само? Сабајле бев баш редовна цена па ја земав 650 во Еурофарм Генерално добри оцени имаат мустелата, јас што читав овде доста задоволни мајки има. Ние ја користиме колекцијата за бањање и кремите па поради тоа земав и СПФ од Мустела за да не ми се исфрли со неиспробано
Мислам дека е и во аптеките, не само онлајн. Така е барем секогаш за другите производи. Вие многу ефтино сте ја земале во еурофарм, да не е помалку мл?
Здраво драга Мустела е со хемки филтри. Не знам до кој буџет сакаш ама еве неколку добри со физички филтри 1. Биосолис или Леврана која е моментално на попуст 410 мкд
И за лице и за тело. И на претходната страна имам пишано, јас немам замерка. Лесно се размачкува, не остава бели траги, одлично штити.
Користена и за лице и за тело. Лесно се размачкува. Лани ја користев, годинава пак. Bioderma pediatris mineral, таа што е во туба потешко се размачкува. Не е ист составот.
Да, лани. Цело време низ плажа шпарташе и воопшто не се ни зацрвени, а прилично бел тен има. Не планирам да го менувам ни годинава. Лесна структура, се размачкува без креч да остава и голема милитража, да не се мислиш на пола одмор дали ќе се потроши.
Многу подобар од мустелата. Бебето 9+ ми е со дерматит и алергии, не изреагира од оваа крема воопшто, а супер беше заштитен.
@Giiirl23 Да се надоврзам само. И моето од оваа крема немаше никаква реакција, а од една друга што ја пробав се појави осип.
Јас супер поминав со малото со Веледа 50 фактор. Вистина кога го мачкав беше како офарбано бело ама најважно ми беше да го заштити. Секако во најјакото сонце бевме дома, а и на плажа беше скоро цело време под сенка, освен 2 пати во денот кога беше во морето. П.с. а за тодлери најпрактично е некој лосион во спреј, најбрзо се нанесува.
Sun dance од дм кремите какви се? 8ипол месеци ќе има кога ќе одиме на одмор. Лани во бременост детските креми ги користев јас и не изгорев воопшто. Не го погледнав составот
Јас ги користев лани и еве годинава пак. Моментално сме на море. Лани беше годинка, сега 2 ќе прави. Мачкам и за големата и за нас. Јас сум супер задоволна. Е сега во состав не се разбирам многу,ама ако нешто ти значи сликичкава ќе ти ги пуштам и останатите состојки
Јас да ти дадам препорака за Еуцерин 50ка фактор, пре задоволна сум. Не е мрсна кремата, супер и се погоди на малава.