Супер се, јас моиве со нив ги мачкам, 30ка или 50 фактор зависи дали сме на море или во Охрид. Никогаш не изгореле досега.
Мајки дали некоја знае на Алверде кидс кремата за над која возраст е? Не можам да најдам за да прочитам. На оваа мислам
Дали сте задоволни од оваа крема за заштита? Дали ке ми е доволна за бебо одмор да истера? Или да ја земам биодерма? Има јавено и алергија на сонце, максимално го заштитуваме ама пак на одмор не верувам дека ке можеме скроз да го сокриеме од сонце и вода
Немам искуство со оваа, земав на мустела и сум многу задоволна зошто со едно мачкање од сабајле воопшто не ни поцрвене, директно си фати боичка можеби е и до кожата, но да ја пофалам мустела
Супер штити ама мене ми мириса некако гадно, за разлика од авокадо колекцијата што им е, како расипан мајонез да мачкаш.... ама да најважно е што штити
Мојот го фаќа боја одма, на татко му е во тој дел, поцрнет е од тоа малку што го фаќало сонце наутро и додека се возиме во количка напладне. Ама со алергијата 2 пати ми се нафрла и многу ми е страв сега за на одмор