Ако сакаш крема со убав состав тогаш Азета Био од ДМ или од Зегин Инофарм, оваа од Инофарм е околу 900 денари мислам.
Вреди да. Ако ја потрошиш за 3м. Толку и е рокот од отварање. Ние сите 4ца се мачкавме и пак не ја потрошивме. Сега морам нова да нарачувам.
Јас земав за детето Corine de Fame 50ka преедобра. Не остава бело убаво се размачкува го мачкав често и не го фати сонце многу убава боја доби. Имав Биодерма 50ка многу тешко се размачкува а оваа е стварно екстра.
За Ла Рош ти гарантирам дека е одлична. Откако ми е роден малиот, само таа ја користиме, немал точка црвена изгорено на него, без разлика колку бил изложен на сонце, а бел е како сирење. Е сега, јас во спреј немам земено, ја користам кремата, убаво се размачкува, не остава жолто, јас сум препрезадоволна од неа.
Ние годинава го користиме Ла Рош спрејчево, одлично е. Немам замерки. Мустела спреј не сум користела, ама кремата во туба што е не ми се свиѓа, премногу е густа.
Секако дека ќе препорачаат кога е нивни увоз и најголема заработка има фирмата од него па вработените се обучени да препорачуваат Фрезидерм, Корин, Провен, Геровитал и Слипи како да ќе се потрошат за саат. Не им паѓајте на финтите толку лесно.
Da go razbiram toa ama mnogu mi se dopadna Corine, tolku lesno se razmackuva ne ostava belo i deteto ne mi izgore. Zatoa dadov preporaka na temata. Isto i slipi za banjanje se super bas se sluci da kaka dodeka go nosese i ne se izmacka cel.