Дали некој го има купено овој крем? во каталогот за овој месец е по оваа цена а вчера бев не можев да го најдам. Имаше на бејби лав ама не по оваа цена туку може 100 ден поскапи беа
Многу лесно се размачкува не остава бело не е класична крема повеќе е како лосион, ама е прилично мрсна и свети. Мислам дека е супер за дете дека немаат трпение они да седат да се мачкаат до бескрај
Од која крема не печат очи, го користевме каротенот но многу пече? Што мислите за санденс кремите од ДМ за деца (7 и 3)?
Сега ги користев sundance sensitive и супер се покажаа. За следен одмор пак планирам да земам од нив.
Гамарде е исто од 3 месеца, ама јас не би изложувала на сонце и не би ставала никаква толку рано плус нели имавте атопична кожа.
Секако нема да ја сончам, мислев за дополнителна заштита додека сме под сенка, сабајле до 10ч и поручек после 18ч. Нема да се печам со неа на плажа.
ние Сан денс сензитив последно користевме. Ок се покажа не остава бело нема мирис. @happygirl јас под 1 година не сум мачкала деца со такви креми. Под сенка со тенко ќебенце покриени и немаат гајле.