Alkava od zegin nas super ni se pokaza. Zemav za maliot za vo Grcija togas skoro godina imase i na nodze mu stoese celo vreme (osven za u voda ja vadev) nitu eden ne go kasna, a nas reseto ne napravija. Mene pomalku se prskav so autan a maz mi lom bese ne mu trebalo nego autan nit pa faktor Kaj sto bevme bese miting na komarci Godinava ke zemam od alkive za site, e sea stvarno epten mirisaat ama efikasni se. Mreza
Јас кога ги гледав алките мислам пишуваше дека се за над три години. Или има некои соодветни за помало дете/ бебе?
Nie super pominavme so avene lani, godinava istiot. Nas dermatolog ni rece 50ka zaradi sto imavme dermatit. Godinava e drugo ama avenot sepak ne go menjam a pomal faktor od junior lininata ne najdov. Tuku sakav da ja prasam @Biodevojka Zatoa na noga mu ja stavav ili na kolicka dur se setavme. A navecer do krevetceto
Може има и таква. Јас таа во еурофарм што ја пофатив ако добро ме служи помнењето беше со прешкртано бебе 0-3. Во секој случај далеку под таа возраст сме. Јас сепак се одлучив да набавам мапез па ќе видиме резултати.
Ги има во зегин на хип. Прееска пофатив, ама не успеав да сликнам, мали плачеше. И мене ме интересира дали се добри.
Драга повели кое мислење: http://biodevojka.blogspot.it/2017/06/2.html Здраво драга, кремот има хемиски филтри, а јас знаеш дека сум побоник на физичките. Не можам да ти го препорачам. Поздрав. И мене ме интересира декларацијата, прв што ќе ја купи нека слика!!!
Ова го има како објава на Веледа. Какви се па сега тие минерални филтри!? „Кога ја создававме нашата нова Weleda линија за заштита на сонце, ние намерно и свесно одбравме да користиме НЕ-НАНО технологија. Weleda линијата за заштита на сонце содржи 100% минерални НЕ-НАНО UV филтри. Минералните филтри овозможуваат рефлектирање на сончевите зраци како безбројни мали огледала и физички ги блокираат UV зраците од сонцето, заштитувајќи ја кожата од изгореници.“ Др. Бернард Игранг, одговорен за одделот, Истражување и Развој на Природна и Органска козметика во Weleda. Во козметичата индустрија работи 27 години и има огромно и богато искуство во полето на заштита на сонце. ПОДАРУВАМЕ Едно Weleda Млеко за заштита на сонце SPF30. Она што треба да направите: 1. Споделете го постот 2. Во коментар напишете го вашето име и презиме 3. Станете фан на нашата фан страна