Ако го тапкаш малку повеќе време со прсти, а ме го размачкуваш, веднаш се упива и изгледа беспрекорно.
Искуство со биодерма пигментбио спф 50 кремата за лице? За комбинирана кожа. Ми е страв да не е многу мрсна како спот ејџ спф50
Ако немаш сензитивна кожа да но ако имаш сензитивна и акни не би ти ја препорачала бидејќи првите состојки се масла и знаат да направат проблем за жал.. Но покрај тоа има убави хидратантни смирувачки состојки како алое , пантенол и има ферментирана состојка што помага многу и има убави и добри бенефиции само штета е последна состојка нема да се осети…
Другарка летоска ја проба океј е искрено за таа цена не остава бело и не е тешка. Серумот се става пред крема во овој случај пред спф кремата што ја имаш.
Девојки, препорачајте ми спф за чувствителна кожа.. Многу креми испробав, не ми одговараат.. Имам комбинирана кожа.. Благодарам однапред
@veris Во Бебе Хоум за одма ако сакаш да ја земеш. Инаку ја има онлајн да ја нарачаш на страната coslovemetics, elloxy
Пак јас ќе ти одговорам. Не е лоша, треба да и најдеш финта за на нанесување. Многу е густа и бела. Треба да е влажно лицето и да ставаш помала количина за убаво да се размачка. Сега е и на попуст во Белина мислам
Жени дали некоја може да ми предложе убава крема со СПФ а да не е премногу скапа? Лицето ми е ок ама во последно време малку суво така да мислам дека повеќето би ми одговарале.
мене ми беше супер. Таа ми беше прва спф крема која редовно почнав да ја користам. Подарок од торба.мк ми беше Сега мислам дека е време да си набавам нова крема зашто почнува "сезоната"
Дали ја имате користено и како сте задоволни со кремава? Видов негде добра рецензија, ама не ги сфаќам многу озбилно инфлуенсеркиве, некогаш е повеќе за контент креирање, него ли искрена рецензија...