Заради тоа се одлучив за уријаж,100мл крема е 765 денари 50 фактор,ја гледав и фризодерм 170 мл и плус заштита од инсекти беше 950 ама незнам за неа како е дали е убава си имаала искуство да си прашам содека не ми е порачана уријаж бидејки по аптеки нема уште само да порачаш онлајн.
Го има ли некој користено СПФ на Биодерма М- Мелазма? Бидејќи е тониран не знам дали ќе ми е темен, јас сум светла..
HelioCare е фантастична, и таа со тинт, и таа без. Инаку од поевтините варијанти одлична е Sundance sensitive od DM.
Кажете ми некоја спф за сува кожа? Пошо не користам пудра, битно ми е да е хидрантна како крема. А секако и да светам во лицето не ми е проблем, не сакам да ја сушам дополнително кожата со матирање
Не сум пробала ништо на моса, во принцип ги игнорирам како бренд. Немам посебна причина за тоа, ама не ми паднале убави на око вајда
Препорачајте ми спф крема за нормална кожа, лесна за размачкување и да има здрав сјај. Да не биде тонирана.
Да си се цитирам.. Јас ја зедов и да ве советувам да не се лажете да ја земите и вие. Многу темна нијанса, многу пигментирана и најлошо тешка за размачкување. Јас барам некоја хидратантна и малку тонирана (како некои слаб розов/крем пигмет што имаат)
Еднаш само ја користев таа без тинт, малце поодамна беше, ама памтам дека бев презадоволна, а со тинтот исто,толку е блед што како и да немаш, за леснотија да не зборам... Бар тоа е моето искуство