Лани го имав. Исто проблем додека повлече. Се мислев дури да го враќам. Подудри го од тврдо мислам дека и се запушуваат. После долго пумпање и неколку пати удирање проработи моето.
Дали после користење на спф го чистите целосно лицето кога сте дома? И ако да, со што? Со обичен чистач за лице?
Некој спф кремава дали ја има пробано? Дали е добра за мрсно лице? Сакав некоја тонирана а светла, на Missha ми се потроши а и не би ја купила веќе, нијансите се катастрофа
Одлична е Еуцерин, но ако имаш мрсно лице мислам дека оваа повеќе ќе ти одговара, EUCERIN Sun Oil Control Tinted Dry Touch
^ Овие тонираните СПФ креми дали ги користите за на плажа кога одите? Фаќате боја и со нив? Немој да бидам долу сунчана нагоре бела. Јас ја купив тонираната на Лореал ама ја користам за надвор кога излегувам на плажа не сум пробала, на плажа на Биодерма ја користам за лице.
Јас не користам тониран спф на плажа, исти ми се како нежен ББ-крем. Обичен спф за на плажа, а овие тонираните ми се супер во лето за преку ден. Наместо да ставам пудра за на работа, терам со вакво. Тонираниот спф на Еуцерин е супер, тој oil control од сликичката погоре.