Пиши искуство каква е нијансата.. Јас се мислам дали оваа или обичната, многу сум бледа па не знам дали ќе ми одговора
PAO на тие креми е 12 месеци. Така што легитимно е да бара со подолг рок од 11/2021. Да беше PAО-то 6 месеци, немаше да менува.
Здраво, некој што ја има користено Bioderma Cicabio SPF 50 ? Искуства? Ми ја препорачаа па сакам да ја пробам, си викам ај да прашам дали некој од тука ја има пробано
Јас ја имам хидратантна е доста не е бела има некоја сива боја не остава траги само што мене почнаа да ми се појавуваат акни и откако ќе го измијам лицето ми е суво и ме пече веројатно некоја алергенска реакција на составот или има многу алкохол не знам што точно иначе имам доста чувствителна кожа
Кога купувам производ кој ќе го користам подолго време, гледам рокот да му е барем една година во иднина. Ваква роба која е буквално последно што им останало од серијата и ајде ја плеснале на попуст, не би ја купила. Ќе чекам да донесат нова.
Дojдoв да се пoфалам oд кремата на Фризи Дерм сo спф. Пoубавo нештo и леснo на лице не сум кoристела дo сега.
@CameliaMiller побарај тестер во аптека од Frezyderm. Само во Зегин ги има. Има тониран и обичен СПФ. Од тонираниот има една нијанса и би требало да се прилагодува на секој тен.
@Biodevojka препорачај ми крема за лице со спф , да одговара на масно лице. Имам шанса да порачам некоја крема од ecco-verde странава претпоставувам ја знаеш
Уф драга мојата омилена страна. Дали ги имаше таму производите на Fitocose? Има еден преубав крем со морков спф 50 баш за масна кожа. Го користев во Италија и нема подобар според мене. Ако не ќе ѕирнам вечер што имаат моментално и ќе ти пишам.
Да , ги има производите на Fitocose супер , доколку може да ми кажеш која поточно е за мрсна кожа би ти била благодарна https://www.ecco-verde.com/fitocose/natural-sun-care-tanning-products-by-fitocose
Пробај го овој на Frezyderm што го збориме последниве страни. Дефинитивно прв СПФ што не се осеќа како да е спф и не е мрсно и тешко. Ме изненади премногу.
Баш ќе пробам девојки, фала ви Него јас сум трапале, па знам да намачкам преблиску до очи и ме пече после Можам спф да ставам врз нормална крема така?
Значи бр. 1 барем за мене. Дава сув ефект (откако ќе се размачка) не масти кога ќе го нанесеш на кожата. Нема мирис и одличен за многу чувствителна кожа склона на темни флеки и дамки. Штета што моментално не сум во Рим веднаш ќе си го нарачав...
Сум слушала дека спф е многу важно и сега сакам да земам некоја крема со спф. Препораки? -Ве молам да не биде со порачување од интернет, нека биде нешто што можам во аптека да најдам.
Biodevojka a кремава е со спф 50 или 30? Гледам девојката што ставила линк има разни креми со 15, 30 и 50 спф