Задоволна сум, да. И повеќе од она што очекував. Се надевам нема да ѝ го променат квалитетот, откако ќе ѝ се зголеми побарувачката. Инаку, има и со помал фактор, да... ама јас дека сум прилично светла и кожата ми е склона кон флеки, сакам 50+ фактор во лето. Еве ја 30-ката oil control: https://missjiabeautyblog.wordpress...w-eucerin-oil-control-sun-gel-creme-spf-30-2/
И самостојно ја носам и под пудра ја имам тестирано, одлична е и на двата начини. Мене не ме затега, совршено хидратантна ми е, а сепак себумот е под контрола каде-каде подолго од вообичаено.
Оваа конкретно за мрсна. Меѓутоа, Еуцерин имаат и други креми со СПФ во зависнот од типот и потребите на кожата.
И ти ли ја зема еуцерин? Погоре прочитав дека е за сува кожа Девојки ајде помош собрав од вас искуство, ама уште сум во дилема. Утре мора да купам, ајде помагајте која се мислам меѓу еуцерин и биодерма мат, секако тие што се со заштитен фактор!
Ја користам една година и не ја менувам, единдтвена крема со заштитен фактор која не остава зејтинест сјај на мојава масна кожа. Мислам дека нема да погрешиш ако ја земеш @MiAmor не сум упатена колку чинат, но со попустов се екстра зделка.
Ама можеби поради жешкото сега кога ја ставам на биодерма хидра па после пудро светнувам. А пак некоја ме стра да не ми го повторно исуши.