Ме збуни со количинава. Пример еуцерин кремава што ја користам е 50 мл. Според оваа мерка едно пакување е за 3 употреби
Има напишано грешка информација. Доволна количина за лице и врат е околу 2-2.5 мл за лице и врат, што одговара на пола мала лажичка(5мл). Доволна количина за цело тело е30мл.
Jas od ovaa sun dance dobiv alergija stanav cela otecena na lice Ja ima li vo mk? Posto kolku sto sum zapoznaena ja nema a po youtube sto sledam neutrogena so spf se vrv.
Исто и за мене. Веќе 6 години не го менувам за ништо. Редовна цена е 1050 ден. Сега во Зегин има 30% попуст, па кремов е 735 ден. до 03.05. Сигурно си алергична на некоја состојка. Пред да започниш да користиш нов производ, секогаш прво стави мала количина на внатрешноста на лактот и почекај 48 до 72 часа. Ако нема црвенило, оток, чешање или печење на тоа место, можеш да го користиш.
Може ли состојките да ги сликаш ако не е проблем? Премногу производи има од истата линија, не можев да се снајдам на страната од Еуцерин.
Дури сега гледам, грешка од моја страна во однос со проценката за количина. Како што кажа Анод10, доволна е таа количина. Се извинувам за дезинформацијата Производи на Neutrogena има во Зегин и во Еурофам колку што знам, е сега конкретно за СПФ не сум сигурна, но можеш да порачаш од страната iherb, ги има сите производи на брендот, вклучувајќи и спф 50 и спф 100
Jastavate linokolu ocite deka jas maki macam neznam kaj da najdam krema so spf 50 i za okolu preostetlivi oci skloni na alergija
Цената за шипонгот стално варира колку што имам заприметено. На мои порачки до сега првиот пат ми наплатија $6.77, вториот $3.42, третиот $7.13. А производите стигаат за 2-3 недели.
Предложете некоја тонирана спф крема со добар состав за осетлива кожа..да има и хидратантно дејство (да може да се користи без предходно ставено крема. На топлово ми смета повеке слоеви креми ) Што не избива мрсно за пола час
Bioderma bb crema I plus ima spf 30 dosta hidratantna meko liceto.I ne se stava krema odnapred I pokrivna ,do ponedelnik 03.05.2021 e so 25% popust vo zegin aptekite Bioderma bb so spf 30 I do 3 maj vo zegin e so 25% okolu 830 den Pokrivna hidratantna top e