Lul41 дали ти беше , или некој друг не знам, овој спф стик е за околу очите, ушите, и сл мали делови на лицето каде што не можеш да нанесеш лесно течна спф крема. Плус е за осетлива кожа. Види само дали ја има низ аптекиве, моја другарка во Грција ја купува па баш ми текна дека некој бараше на форумов
Здраво, мислење за овој спф на sundance мат верзија? Прочитав прилично добри рецензии па се мислам да го купам. Досега го користев белиот сензитив (50ка) ама почнаа бубулици да ми искачаат од него. Фала ви однапред https://www.google.com/search?q=sun..._AUIFigB&biw=412&bih=772#imgrc=nyI4dNqYujrG9M
Jas ja kupiv ovaa vo Cosmo tinex posto jas imam problem so osetlivi oci top e lesna i e skoro 500 den. Jas barav tuka pomos za spf krema okolu osetlivi oci i na kraj se odluciv za ovaa na Garnier super e za cuvstvitelna koza i e lesen fluid i evtina e okolu 500 den
dali nekoj go ima probano brendov Go donele vo Bellina CALENDULA / КРЕМА ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО СО SPF50 - 50 МЛ. :: Bellina
Јас имам пробано неколку и искрено не ми одговараат ( имам масна кожа) , сите ми се некако масни и многу светам а тоа не го сакам .... Можеби на тие со сува/нормална кожа би биле добри ...
Овој го барам ама никаде не сум го видела во дм. Ако го најдеш некаде пиши . Најдов само мат 30ка и таков земав. Не е 100% мат, пак знае да светне лице ама јас сум многу позадоволна од сензитив кој ми е премногу мрсен. А во врска со бубулици не знам немам таков проблем со ниедна од кремите.