Јас овој го користам од Heliocare ама при крај ми е, ваљда не е истиот (не читам oil free никаде)? Не е толку мрсен и овој. Јас имам комбинирана кожа и сум презадоволна. Ќе прашам утре дали го има.
Не, не е истиот што го користам јас. И мене при крај ми е и те молам кажи ми дали го има и gel oil free
Како сте задоволни од spf50 кремот на frezyderm? Имам комбинирана кожа и забележав дека содржи сончогледово масло. Дали ја мрси кожата?
Во Зегин Сити мол, Анни фарм во Капитол мол -за цена би требало околу 1000 кој знае нека пише , јас од Грција ја купувам
Не знам да ти кажам , јас таа десно ја имав. Да не е таа лево во продажба на пр. во Америка или др континент? Зошто доста исти производи се исто по состав а различни по пакување
Првата дава мат ефект ѝ е крема веројатно за мрсна кожа,а втората е гел за сензитивно проблематична кожа.
Го немаше ни тој што го користев јас флуид кремот, ни тој што го бараш oil free. Само овој Water Gel spf 50+ ама е за хидратација , пишува дека е некомедоген и дека не ги иритира очите и уште еден со спф 50+ ама не верувам дека беше oil free. 1000 денари е од Еурофарм овој, јас го земав и имам комбинирана кожа ама не сакам секако мат изглед а и флуид кремот од лани ми даваше природен сјај. Инаку не сум од Скопје, можеби таму би имало и од другите врсти на креми со спф на Heliocare.
Не, двата се исти мислам и двата се за мрсна кожа. Мене воопшто не ми се допаѓа, се рони и ја затега кожата и финишот е некако груб, неубав, не знам како да објаснам и покрај тоа што имам мрсна кожа.